Ilmaista ja maksullista lisäsisältöä luvassa Total War: Rome II -naksutteluun

Creative Assemblyn mukaan Total War: Rome II:een sopii odottaa maksullisia lisäsisältöpaketteja, jotka jakaututuvat aina yhteen kolmesta kategoriasta.

24.8.2013 03:49

Syyskuu siintää jo horisontissa ja näin ollen myös Total War: Rome II:n julkaisupäivä on jo nurkan takana. Kehittäjä Creative Assembly onkin nähnyt nyt hyvänä tilaisuutena tarkentaa hieman, miten se aikoo tukea peliään sen jälkeen, kun julkaisu on tapahtunut.

Ennen kaikkea Rome II:een on odotettavissa roima annos perinteisiä maksullisia lisäsisältöpaketteja. Näitä on kehittäjien mukaan luvassa kolmea tyyppiä: yhdet tuovat peliin mukaan uusia kansakuntia ja yksiköitä, toiset lisäävät uusia kampanjoita ja kolmannet rikastavat kokemusta muunlaisilla uusilla ominaisuuksilla.

Vaakakupissa painaa tietysti kuitenkin myös toinen merkittävä tukimuoto eli ilmaiseksi saatava sisältö. Tähän kategoriaan kuuluvat varsinkin perinteiset korjaus- ja hiomispäivitykset, mutta mahdollisuus varsinaiseen pelattavaan ilmaislisäsisältöön näyttäisi olevan myös olemassa. Kehittäjät lisäksi pyrkivät tekemään parhaansa voidaakseen tehdä Rome II:sta helposti modattavan.

Jo julkaisupäivänä Creative Assembly tuo peliin hankittavaksi kreikkalaisia kansoja mukaan lisäävän Greek States Culture Pack -lisäsisältöpaketin, jonka voi saada ilmaiseksi Rome II:n ennakkotilaamalla. Lokakuussa tyyli jatkuu Nomadic Tribes Culture Packilla ja Seleucid Empire -kokonaisuudella, joista jälkimmäisen on kaikkien saatavilla ilmaiseksi.

Kaupoissa pc:lle kehitteillä oleva Total War: Rome II nähdään 3. syyskuuta. Ohessa vähän videokuvaa sen moninpelistä.

Lähde: Creative Assembly

Lisää luettavaa