Ilmaista jännitysräiskintää tarjolla – nouda Metro 2033 vielä kun ehdit! / Uutiset / pelaaja.fi

Ilmaista jännitysräiskintää tarjolla – nouda Metro 2033 vielä kun ehdit!

7.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Humble Bundlen oma virallinen latauskauppapaikka Humble Store on yltämässä tässä kuussa täyden vuoden ikään. Juhlistaakseen tapahtumaa Humble Storessa on käynnistynyt alennusmyyntikampanjan, jonka yhteydessä kauppapaikalla jaetaan myös ilmaisia kopioita Metro 2033 -räiskintäpeln pc-versiosta.

Oman kopionsa Metro 2033:sta voi noutaa suoraan Humble Storen etusivulta. Jako jatkuu aina lauantaihin kello 20.00 asti.

Jaossa oleva peli näyttää olevan alkuperäinen versio Metro 2033:sta, ei sen uusittu Redux-versio.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän xeemelio kuva
xeemelio

wuhuu. last light oli ihan kiva.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä on vieläkin kesken siinä yhdessä ulkokentässä kun alkoi kyrsimään jatkuva visiirin sumentuminen. En muista oliko sitä muutakin pelaamista siihen aikaan, että sekin olisi osasyynä ollut, mutta siellä se edelleen kesken joka tapauksessa olisi. Ehkä myös yksi syy keskenjäämiseen on se, että pelailin sitä pc:llä ja sille on jotenkin niin vaikea aina raahautua pelaamista varten. Itse asiassa monia pelejä on tullut ostettua myöhemmin konsolille ja sillä pelattua ne läpi kun ne on pc:llä jääneet kesken. Voi tätä kasuaalisuuden riemujuhlaa vai mitä konsolijonneilua liekään?

Tosin pc:llä peli oli todellakin hienon ja erityisen tunnelmallisen näköinen paikoitellen. Ne junatunnelit ja se yksi kohtaus siellä, voi jumatskekkuli. Itse asiassa se juonenkin lopetus kiinnostaisi... Saapa nähdä pitääkö sitä ne reduxit joskus ostaa vaikka sitten uusimmalle polvelle, kun ei noita pelejä oikein saa pc:llä pelailtua. Terveisin: alesta jouluna 2013 ostettu, kertaakaan käynnistämätön Torchlight II ja muut kaverit.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Mikäs tässä, kun ilmaiseksi saa. Koskaan en varmaan tätä pelaa, mutta eihän sitä voi varmaksi sanoa, jos vaikka joskus iskee hinku kokea jotain tavallisesta pelivalikoimastani poikkeavaa.

Käyttäjän jokunen1 kuva
jokunen1

On se pc pelaaminen halpaa :D