Ilmaista pelattavaa viikonlopun ratoksi: Dishonored, Borderlands 2 ja Titanfall / Uutiset / pelaaja.fi

Ilmaista pelattavaa viikonlopun ratoksi: Dishonored, Borderlands 2 ja Titanfall

22.08.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Toiminnan ystäville riittää viikonlopun ajaksi tekemistä, sillä Steam ja Origin tarjoavat kaikkiaan kolme ilmaiseksi testattavaa hittipeliä.

EA:n Origin-jakelualustalla testiin tarjotaan 48 tunnin ajaksi keväällä ilmestynyttä Respawn Entertainmentin Titanfall-verkkoräiskintää. Peliaika alkaa kulua pelin ensimmäisestä käynnistyksestä, joten pelaamista ei välttämättä tarvitse aloittaa vielä viikonlopun aikana. Titanfall on lisäksi hankittavissa 70% alennuksella viikonlopun ajan.

Mikäli titaanien taistelut eivät nappaa, Steamista voi napata käsiinsä vuonna Gearbox Softwaren Borderlands 2 -yhteistyöräiskinnän tai Arkane Studiosin hiiviskelypainotteisemman Dishonoredin. Loppuvuodesta 2012 ilmestyneet pelit ovat pelattavissa ilmaiseksi sunnuntai-iltaan saakka, mutta pelaamista voi jatkaa hankkimalla pelit reilusti alennettuun hintaan. Sekä Dishonored että Borderlands 2 ovat automaattisesti tarjolla Steam-pelikirjastossa ilmaisen testin ajan.

Originissa on edelleen tarjolla ilmainen testijakso myös Plants vs. Zombies Garden Warfare -toimintapelistä. Kasvien ja zombien puutarhasotiin voi osallistua 72 tunnin ajan pelin ensimmäisestä käynnistyskerrasta.

Lähde: Steam, Origin

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn
Lainaus

EA:n Origin-jakelualustalla testiin tarjotaan 48 tunnin ajaksi keväällä ilmestynyttä Respawn Entertainmentin Titanfall-verkkoräiskintää. Peliaika alkaa kulua pelin ensimmäisestä käynnistyksestä, joten pelaamista ei välttämättä tarvitse aloittaa vielä viikonlopun aikana.

Ihan hyvä noin, sillä muuten tuo 48 tuntia kuluisi pelkästään pelin lataamiseen omalla nettiyhteydelläni, joka ei ole vakaata nähnytkään.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Borderlandsin tietää mitä se on kun on pelannut ensimmäistä, Dishonoredin omistaa lisäreineen ja on tällä hetkellä myös Games with Goldissa ilmaisena ja Titanfall vaatisi Originin asennuksen. Eipä ollut meikäläiselle mitään.

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Tuli testattua Titanfallia ja kyllähän se piti sitten ostaa ku makso vaan 18 euroa. Hauskaa mättöä pakko myöntää ;)