Ilmaista pelattavaa viikonlopun ratoksi: Killing Floor 2 pelattavissa maksutta Steamissa / Uutiset / pelaaja.fi

Ilmaista pelattavaa viikonlopun ratoksi: Killing Floor 2 pelattavissa maksutta Steamissa

4.09.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
Kaipaatko pc-pelattavaa viikonlopuksi? Testaa Killing Floor 2:ta maksutta

Tripwire Interactiven yhteistyöräiskintä Killing Floor 2 on pelattavissa viikonlopun ajan maksutta Steam-jakelualustalla.

Vielä Early Access -vaiheessa oleva Killing Floor 2 on pelattavissa ilmaiseksi Steamissa sunnuntaihin saakka. Myös Killing Floor 2:n aiemmin hankkineille on tarjolla uutta pelattavaa aiemmin tällä viikolla ilmestyneen ilmaisen Incinerate 'N Detonate -sisältöpaketin muodossa.

Uusi sisältöpaketti tuo Killing Floor 2:n pelaajille kaksi uutta tuleen ja räjähdyksiin liittyvää kykyä sekä kaksi uutta karttaa. Lisäksi Killing Floor 2:n kerrotaan päivityksen myötä hyödyntävän ensimmäisenä pelinä NVidian uutta PhysX FleX -teknologiaa, joka mahdollistaa näyttävämmät ja realistisemmat fysiikkaefektit.

Mikäli Killing Floor 2 maistuu vielä ilmaisen viikonlopun jälkeen, on peli hankittavissa vielä maanantaihin saakka -33% alennuksella.

Lähde: Tripwire Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

muistakaapa myös se että Evolve on kans free weekend :) pääsepä sitäki pelaa ku en tule ostamaa sit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä Gta IV

muistakaapa myös se että Evolve on kans free weekend pääsepä sitäki pelaa ku en tule ostamaa sit

Killing Floor 2, sai juuri mukavan päivityksen ja kokoa 15 gigaa.
Evolve, vähemmän pelaajia mitä ensimmäisellä Killing Floorilla ja kokoa muhkeat 40 gigaa, joten sillä yhdellä kaverilla menee kuitenkin se koko viikonloppu siihen pelkkään lataamiseen.

Evolve kuoli kyllä hyvin nopeasti ja se että päättivät pitää ilmaisen viikonlopun nimikkeen kuten Killing Floor 2 kanssa ei varmana auta myyntiluvuissa.

Käyttäjän Tähtiprinsessa kuva
Tähtiprinsessa
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

Evolve kuoli kyllä hyvin nopeasti ja se että päättivät pitää ilmaisen viikonlopun nimikkeen kuten Killing Floor 2 kanssa ei varmana auta myyntiluvuissa.

Evoluutio ajoi sen ohi.