Ilmaisuus on nyt pop: EA lanseerasi Game Time -ohjelman / Uutiset / pelaaja.fi

Ilmaisuus on nyt pop: EA lanseerasi Game Time -ohjelman

20.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Respawn Entertainmentin Titanfall-räiskintä on tämän viikonlopun ajan pelattavissa ilmaiseksi pc:llä. Pelin voi käydä nappaamassa Electronic Artsin Origin-palvelun kautta, ja kun pelin käynnistää ensimmäisen kerran, on sinulla 48 tuntia aikaa pelata Titanfallin täysversiota niin paljon kuin haluat.

Aikaraja kulkee eteenpäin jatkuvasti reaaliajassa, eli vaikka pelistä pitäisi taukoakin, kulkee kello koko ajan eteenpäin. Kun aikaraja umpeutuu, ei pelaajan tallennuksia peliin liittyen lähdetä kuitenkaan pyyhkimään. Mikäli siis Titanfallin haluaa myöhemmin ostaa, voivat pelaajat jatkaa pelaamista siitä, mihin he jäivät.

Tarjous on osa EA:n uutta Game Time -ohjelmaa, joka on Originin eräänlainen vastine Steamissa jo pitkään nähdyille ilmaisviikonlopuille. Tämä tarkoittaa, että jatkossa myös Originissa pelaajat voivat aika ajoin päästä testaamaan useitakin erilaisia pelejä ilmaiseksi kokonaisessa komeudessaan tietyn ennalta määrätyn aikarajan sisällä.

Game Time -pelejä voi kärkkyä Originin kotisivuilta löytyvän Ilmaispelit-sivun kautta.

Game Time näyttäisi olevan vain osa EA:n suurempia suunnitelmia muovata Originia aiempaa houkuttelevampaan uskoon. Aiemmin tänä vuonna EA käynnisti pelipalvelussaan niin kutsutun Talo tarjoaa -ohjelman. Sen kautta pelaajat ovat voineet napata Originin kautta itselleen tukun ilmaisia pelejä. Parhaillaankin pelaajat voivat käydä lataamassa haltuunsa ilmaisen Peggle-pelin niin Windowsille kuin OS X:llekin.

Lähde: Origin

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Voin kuvitella että monella menee se 48h siihen 50 helvetin gigan lataamiseen.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

Voin kuvitella että monella menee se 48h siihen 50 helvetin gigan lataamiseen.

Aikarajan pitäisi startata, kun peli käynnistetään.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Dodii, pääseekin vihdoin testaamaan peliä. Voikin sitten tehdä tämän pohjalta sen ostopäätöksen. Hyvä homma että ottavat oppia Steamin puolelta, alkaa tuntumaan aina vain järkevämmältä palvelulta tuo Origin, joskin saisivat edelleen rukata ulkonäön uusiksi.

Käyttäjän Core kuva
Core

Olen edelleen sitä mieltä, että perusmekaniikoiltaan tämä on edelleen ihan parhaita pelejä mitä olen ainakaan vuosikymmeneen pelannut. Mutta valituksen aihettakin kyllä on, mutta ne on lähes poikkeuksetta esim. matchmakingiin yms. lobbytouhuun liittyviä.

Suosittelen kokeilemaan ehdottomasti! Titanfall on ehdottomasti se oma "go-to" peli kun tekee mieli pelata nettiräiskintää.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jaahas vois ihan koittaa. Vaikka betaankin olisin aikanaan päässyt, mutta EA ei vaivautunut mitään vahvistusta asiasta aikanaan lähettämään niin meni ohi, kun nimenomaan sitä odotin. 50 gigaa. Mihin tarkkaan ottaen? Pelissä ei ole yksinpeli kampanjaa edes. Engine on vanha ja muutenkin vanhahtava visuaalisesti. Mihin hittoon tämä 50 gigaa uppoaa? Jos peli on hyvä niin vois ihan ostaa pelin ja alkaa tykittään.

Hyvä juttu tämä EA:n uusi Game Time ohjelma. Saisi vaan tapahtua lähempänä pelien julkaisua, sillä tälläsissä kilpailuhenkisissä peleissä, kun jos et ole mukana heti niin jäät jalkoihin. Ketuttaa vieläkin tuo beta. :D mutta en lähde ostamaan sikaa säkissä.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä snaketus

50 gigaa. Mihin tarkkaan ottaen? Pelissä ei ole yksinpeli kampanjaa edes. Engine on vanha ja muutenkin vanhahtava visuaalisesti. Mihin hittoon tämä 50 gigaa uppoaa? Jos peli on hyvä niin vois ihan ostaa pelin ja alkaa tykittään.

Audiota, jonka peli vielä jälkikäteen purkaa melkein tunnin ajan: http://i.imgur.com/0QByVKO.png
Kuitenkaan siitä audiosta ei pelatessa tuntunut olevan edes sen kummemmin edes hyötyä kun lähestyviä pelaajia ei edes tunnu kuulevan. Sitten kun source peli on niin kaikki tapissa vakaa 144 FPS ja järkyttävät latausajat.
IMAGE(http://i.imgur.com/0QByVKO.png)

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Eli vähänniinkuin Xbox Liven ilmais viikonloput?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Eli vähänniinkuin Xbox Liven ilmais viikonloput?

Ei sinne päinkään. Xbox Liven ilmaisviikonloppu tarkoittaa, että pelejä voi pelata netissä ilman Gold-jäsenyyttä, jota tavanomaisesti vaaditaan Xboxeilla nettipelaamiseen. Originissa saat nyt viikonlopun ajan ladata Titanfallin ilmaiseksi ja kokeilla itse peliä 48 tuntia ilman rajoituksia, kuten uutisessa lukee.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Riepu

[quote='käyttäjältä kurrinen123']Eli vähänniinkuin Xbox Liven ilmais viikonloput?[/quote]Ei sinne päinkään. Xbox Liven ilmaisviikonloppu tarkoittaa, että pelejä voi pelata netissä ilman Gold-jäsenyyttä, jota tavanomaisesti vaaditaan Xboxeilla nettipelaamiseen. Originissa saat nyt viikonlopun ajan ladata Titanfallin ilmaiseksi ja kokeilla itse peliä 48 tuntia ilman rajoituksia, kuten uutisessa lukee.

Tiedän, en tarkoittanut sitä, vaan että samankaltaisuus on siinä että on ilmainen tietyn ajan, viikonlopun.

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

EA:llakin alkaa olemaan aika hyviä tarjouksia ja "hintatuotteita" pelaajille. Sonylla meno on myös ihan kehuttavaa. Vaikka Microsoftilla onkin Gold, ja uudistuksia parempaan on tehty, toivoisin silti Mikkiksen vielä petraavan näissä asioissa jonkin verran. En minä liikoja vaatisi, olisi mukava vaikka välillä saada joitain oikeasti uusia pelejä vaikka edes 25% alennuksella.

Ja PC puolella on muutenkin tietenkin Steam ja heidän älyttömät alennuksensa.