Ilmataisteleminen kaartaa Call of Duty: WWII:n moninpeliin / Uutiset / pelaaja.fi

Ilmataisteleminen kaartaa Call of Duty: WWII:n moninpeliin

27.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Call of Duty: WWII on suuntaamassa taivaalle seuraavalla lisäsisältöpaketillaan. Pelin tuore lisäsisältöpaketti The War Machine julkaistaan PlayStation 4:lle 10. huhtikuuta ja siihen kuuluu osaksi kokonaan uusi War-pelityyli Operation Husky.

Operation Husky sijoittuu Sisiliaan, jossa liittoutuneet pyrkivät pääsemään käsiksi salaiseen tiedustelutietoon ja lähettämään sitä sitten eteenpäin tukikohtaansa. Tämän jälkeen räiskiminen muuttuu tyystin toiseksi, sillä taistelu siirtyy lentokoneisiin, joilla liittoutuneiden pitäisi tehdä tilaa lähestyville pommikoneille.

Uusia karttoja on myös tietysti luvassa. Näitä ovat Gizaan sijoittuva Egypt-kenttä, saksalainen asetehdas V2 ja Ranskaan räiskinnän vievä Dunkirk. Zombipuoli laajenee sekin uudella The Shadowed Throne -tehtävällä.

Muille alustoille lisäsisältö saataneen taas kuukauden viiveellä. Hintaa sille kertyy yksinään ostettuna noin 15 euroa. Se myös kuuluu osaksi pelin 50 euron kausikorttia.

Lähde: Call of Duty (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Näyttää tyylikkäältä, pidän eritoten egypti teemasta.
Itselläni suurin syy pelin lopettamiseen oli se että konsolini tuntui käyvän ylikierrokilla jo heti pelin käynnistettäessä. Lieko syynä se että minulla on original malli ja peli on optimoitu pro-versiolle. Lagia tosin esiintyy vähemmän kuin esim bo3:ssa jossa fps oli usein alle 30

Nostoja