Indiana Jones -peli lego-ystäville / Uutiset / pelaaja.fi

Indiana Jones -peli lego-ystäville

29.07.2007 // Kirjoittanut: Vinski
44

LucasArts ja TT Games ovat ilmoittaneet tuovansa maineikkaan Indiana Jones -elokuvasarjan LEGO-hahmojen esittämänä pelikonsoleille. LEGO Indiana Jones: The Videogame -työnimikkeellä kulkeva peli tulee sisältämään tapahtumia kaikista kolmesta Indiana Jones -elokuvasta. Pelin tuottaa sama Traveller's Talesin tiimi, joka on tehnyt menestystä niittäneet LEGO Star Wars -pelit.

LucasArtsin johtaja Jim Ward lupaa tulevan Indiana Jones -pelin sisältävän uudenlaista pelattavuutta, joka miellyttää samalla lapsia kuin heidän vanhempiaankin.

LEGO Indiana Jones -pelit julkaistaan osina ja niistä ensimmäinen olisi tarkoitus saada markkinoille kesällä 2008.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Jos tämä on samaa tasoa kuin LEGO Star Wars:t, niin voihan tästä hyvää peliä povailla. Mutta sitä en ymmärrä miksi nämä pitää julkaista eri osissa. Kun ei yhdessä elokuvassa ole tarpeeksi kokonaiseen peliin.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Voisi olla ihan hauska. Ainut huonopuoli näissä Lego jutuissa on se,etten ikinä ole tykännyt esim Lego Starwarseista,koska ne ei vain anna kovin realistista kuvaa.

Muuten varmaan ihan hauskaa ajan vietettä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Lego Star Warsit painivat parheiden tasoloikkien sarjassa. Saisivat vaan hilata vaikeustasoa korkeammalle.

Käyttäjän NviperO kuva
NviperO

"LEGO Indiana Jones -pelit julkaistaan osina ja niistä ensimmäinen olisi tarkoitus saada markkinoille kesällä 2008."

Mistä tämmöinen tieto, ainakin itselleni jäi virallisen tiedotteen ja trailerin pohjalta sellainen kuva, että tuo peli sisältää kaikkien kolmen Indiana Jones -elokuvan tarinat? Tuossa vielä linkkiä tiedotteeseen: http://www.lucasarts.com/company/release/news20070727.html

On kyllä pakkohankinta joka tapauksessa, LEGO Star Wars 2 oli itselleni ensimmäinen LEGO-peli, mutta se löikin sitten itsensä täysillä läpi. :)

Käyttäjän mazax kuva
mazax

no huh-huh! mitäköhän ne vielä keksii?!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Traveller's tales vaa dollarin kuvat silmis lego-peleä tekee ja sit pikkupojat niin innoissaa ostaa ja Traveller's talesin työntekijät pyöreil palleil istuu ja juo kuumaa kaakaoo minkä pääl on kermavaahtoo ja nauraa "muhhahhaa"-naurua, kun pikkupojat ostavat heidän hätäisesti tehtyjä kakkapelejään.

Jos Lego lord of the rings tulisi, niin sen kyllä ostaisin!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Miksei neljäs Indiana-leffa mahdu mukaan?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"no huh-huh! mitäköhän ne vielä keksii?!"

Lego GTA?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Jos tämä on samaa tasoa kuin LEGO Star Wars:t, niin voihan tästä hyvää peliä povailla. Mutta sitä en ymmärrä miksi nämä pitää julkaista eri osissa. Kun ei yhdessä elokuvassa ole tarpeeksi kokonaiseen peliin."

No jahka kaikki kolme peliä on julkaistu, täytyyhän ne kaikki julkaista vielä budjetti hintaan yhteispakkauksessa. Vrt. Lego Star Wars.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No kas kun ei tehdä jo Anime Jones. LOL.