Indiana Jones seikkailee jälleen / Uutiset / pelaaja.fi

Indiana Jones seikkailee jälleen

27.07.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
8

LucasArts julkaisee Indiana Jones -pelin uuden sukupolven konsoleille. Indiana Jones 2007 -niminen seikkailu sijoittuu vuoteen 1939. Legendaarinen sankari matkaa pelissä perinteisesti muinaisaarteista löytyvien vihjeiden perässä ympäri maailman. George Lucasin kirjoittama tarina alkaa San Franciscon China Townista vuosi Viimeisen ristiretken päättymisen jälkeen.

cablecar_fall_2.jpg

Pelin vallankumouksellinen ominaisuus on tekijätiimin mukaan hahmoanimaatio. NaturalMotioniksi kutsuttu teknologia mahdollistaa hahmon reagoimisen ympäristön kanssa reaaliaikaisesti. Pelaajat eivät siis tule näkemään samaa liikettä kahteen kertaan. Systeemi takaa ensimmäistä kertaa videopelien historiassa, että ympäristö vaikuttaa täysin hahmojen liikkeisiin. Esimerkiksi jyrkänteellä käytävän taistelun aikana hahmot joutuvat jatkuvasti hakemaan tasapainoaan.

GuyThrownIntoForeground_Croped.jpg
Toinen uuden sukupolven teknologian mahdollistama ominaisuus on interaktiivinen miljöö. Pelaajan ratkaisut vaikuttavat ympäristöön jatkuvasti. Esimerkiksi huoneesta löytyviä esineitä voi yrittää käyttää aseina tai objekteja voi tuhota edetäkseen.

whip3.jpg

Peliin on luvattu muun muassa takaa-ajokohtauksia, jotka saavuttavat elokuvista löytyvien kohtausten tunnelman. Pelaajat pääsevät myös tapaamaan Indyn vanhoja ystäviä sekä rakkaita vihollisia. Indiana Jones 2007 ilmestyy Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle kesällä 2007.

indychoke.jpg

Myös PlayStation 2, PSP ja Nintendo DS saavat omat Indiana Jones -seikkailunsa vuoden 2007 aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei kyllä vaikuta kovin lupaavalta jos pelin hienoin ominaisuus on animaatio ja tappelu. Eikö ne siellä älyä että Indiana Jones on parhaimmillaan seikkailupelinä. Fate of Atlantis esim. on yhä lähes lyömätön!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

näyttää ja kuullostaa tosi mahtavalta, kyllä toi on pakko ostaa

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Juu Fate of Atlantis on paras Indy peli mitä koskaan on tehty. Kaikki muut indy pelit sen jälkeen on ollut aikamoista kuraa. Toivottavasti ne sais kerrankin tehtyy toisen hyvän indy pelin..

Käyttäjän Riot kuva
Riot

Viimeisin INdy, olikseny Emperor's Tomb ei ollut lainkaan hassumpi, ihan hyvää seikkailumeininkiä ja mättöä, tämä uusi varmasti on hyvä.

Käyttäjän Joel-san kuva
Joel-san

The Infernal Machine on rautaa!

Käyttäjän Tencer kuva
Tencer

Emperors Tomb oli sen verran hyvä, että tämän ostamista voisi harkitakin.

Käyttäjän Santos kuva
Santos

Jos nyrkkipyykkiä on paljon ja sen peseminen on hauskaa, niin miten tämä peli voisi epäonnistua ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

paras indy peli oli indiana jones Fate of Atlantis kunnon vanhan ajan seikkailu peli jossa tarttetiin myös aivoja käytöön