Indiana Jonesin ja Metroidin retrohtava äpärälapsi saa jatkoa / Uutiset / pelaaja.fi

Indiana Jonesin ja Metroidin retrohtava äpärälapsi saa jatkoa

21.09.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Oman innostuneen kannattajakuntansa kerännyt indiepeli La-Mulana on saamassa jatkoa. Pelin luoja Takumi Naramura julkisti La-Mulana 2:n yhdessä Nigoro-kehittäjästudionsa kanssa Tokyo Game Show -tapahtumassa, jossa pelistä oli esittelyssä myös lyhykäinen konseptidemo.

Nigoron mukaan La-Mulana 2 -projekti sai tietyllä tapaa alkunsa jo, kun alkuperäisen La-Mulanan vuonna 2012 julkaistu WiiWare-versio oli kehitteillä. Varsinaisesti kehitysvaiheiltaan jatko-osa on kuitenkin vasta aivan lähtökuopissa.

Naramuran IndieGames.com-sivustolle antaman haastattelun mukaan La-Mulana 2:n on määrä olla edeltäjäänsä nähden helpommin ymmärrettävämpi peli. Tämän pitäisi näkyä ainakin vahvempana pelin ja pelaajan välisenä kommunikointina. Itse vaikeustasoon liittyen Nigorolla lupaillaan, että myös jatko-osa tulisi olemaan haastava.

Peliblogi Joystiqin mukaan jatko-osa on tällä hetkellä matkalla ainakin pc:lle.

Alkunsa La-Mulana sai vuonna 2005 Windowsin freeware-pelinä. WiiWare-version ohella varsin Metroid-henkistä seikkailua tarjonneesta pelistä julkaistiin viime vuonna myös päivitetty pc-versio, jonka voi napata haltuunsa esimerkiksi Steamista ja GOG.comista.

Ohessa traileri ensimmäisen La-Mulanan päivitetystä pc-versiosta.

Lähde: La-Mulana Project, Nigoro, IndieGames, Joystiq, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rez115 kuva
Rez115
Lainaus käyttäjältä Demppa

Kannattaakin poimia ensimmäinen peli Steamista nyt kun on alennettuun hintaan vielä viikonlopun ajan. Olin itse täysin pimennossa tältä, mutta tuo traileri tuosta aiheutti mukavat kylmät väreet jo musiikkien ja ääniefektienkin puolesta.

Kiitti tiedosta :)

Käyttäjän Jedimindtrick kuva
Jedimindtrick

Kiitokset tosiaan tiedosta, heti lähti ostoskoriin. Joskus muinoin ennen ilmestymistä tätä tuli Steamin Greenlightistä seurattua, mutta syystä tai toisesta peli pääsi ilmestyttyään unohtumaan hankintalistalta.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Kannattaakin poimia ensimmäinen peli Steamista nyt kun on alennettuun hintaan vielä viikonlopun ajan.

Olin itse täysin pimennossa tältä peliltä, mutta tuo traileri tuosta aiheutti mukavat kylmät väreet jo musiikkien ja ääniefektienkin puolesta. Tulee siis varmasti hankittua.

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Ei mitään vaikeita pelejä vastaan, mutta tämä vaan oli niin sekava että kyllästyin parissa tunnissa. Mega Manit, Metroidit ja Mario Lost Levels on kivoja, tämä ei.