Indiehitti Shovel Knightin esiosa Specter of Torment ilmestyy ensi keväänä / Uutiset / pelaaja.fi

Indiehitti Shovel Knightin esiosa Specter of Torment ilmestyy ensi keväänä

2.12.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
1
Shovel Knight: Specter of Torment

Yacht Club Gamesin kehittämä Shovel Knight on saamassa uuden seikkailunsa ensi vuoden keväällä, tuore traileri vahvistaa.

Pelin seuraava päivitys Specter of Torment on esiosa parin vuoden takaiselle pikseligrafiikkaan luottaneelle tasoloikinnalle. Specter Knightin tähdittämässä seikkailussa tahkotaan luonnollisesti ennennäkemättömillä alueilla, ryyditettynä upouusilla vihulaisilla, aseilla sekä pomotaisteluilla.

Specter of Torment julkaistaan ilmaiseksi kaikille Shovel Knightin omistajille.

Alkuperäisen Shovel Knightin Pelaaja-lehden arvostelu on luettavissa täällä.

Oikaisu: Specter of Tormenthan on siis ilmainen päivitys Shovel Knightiin, ei uusi peli, kuten uutinen antoi alunperin ymmärtää. Uutista on korjattu tätä tietoa mukaillen.

Lähde: Gamespot, Yacht Club Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mietinkin aiempaa uutisen versiota lukiessani että onko se ilmainen lisäri jäänyt sitten pois mutta tämähän se. Kentät näyttivät kyllä tutuilta että lienevät pohjimmiltaan vanhoja, joita on viilattu uuden hahmon sun muun mukaan. Pomotaistot taas näyttivät tutuista pomoista huolimatta pitkälti uusilta. Hieno juttu että pääsee tätäkin pelailemaan peruspelin ostettuaan. Peruspeli on platinoitu mutta Plague Knight on jäänyt kesken trophyjen osalta, sen verran haastava tapaus kyseessä. Nyt ei varmaan kovin hyvin enää osaisi pelatakaan.

Nostoja