Indiehitti Terraria saapuu Vitalle joulukuun alussa

2D-hiekkalaatikkoseikkailu Terrarian pariin päästään seuraavaksi PlayStation Vitalla, ehkä jo ensi viikolla.

25.11.2013 06:45

Hiekkalaatikkoseikkailu Terraria julkaistaan PS Vita -käsikonsolille joulukuun alkupuolella, julkaisija 505 Games on paljastanut.

Alun perin toukokuussa 2011 pc:lle ilmestyneen Re-Logicin kehittämän toimintaseikkailun brittiläisessä MCV-lehdessä julkaistun mainoksen mukaan Terraria saapuu Vitalle ensi keskiviikkona. Julkaisija 505 Games vahvisti myös pelin Vita-version saapumisen joulukuun alkupuolella, vaikka virallinen julkaisupäivämäärän vahvistus on luvassa vasta lähiaikoina.

Viime tammikuussa 2 miljoonan myydyn kappaleen rajan pc:llä rikkonut peli saapui maaliskuussa myös ladattavaksi myös PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle, jonka lisäksi kaivosseikkailun pariin on päästy tänä vuonna myös iOS- ja Android-alustoilla. Vita-version lisäksi pelin on kerrottu ilmestyvän myös Windows Phone 8:lle loppuvuoden aikana.

Terrarian kehittäjät kertoivat vuoden 2012 alkupuolella päättävänsä pelin aktiivisen kehitystyön, mutta päätös pyörrettiin kuitenkin myöhemmin, minkä ansiosta pelin pc-versio sai mittavan päivityksen viime kuun alussa. Pelin suunnittelija Andrew Spinks kertoi myös syksyn aikana kaavailevansa Terraria 2:n kehittämistä.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa