Indieklassikot kerääntyivät Humble Indie Bundlen All-Stars-pakettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Indieklassikot kerääntyivät Humble Indie Bundlen All-Stars-pakettiin

11.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Hyväntekeväisyyttä tukevista pelipaketeistaan tunnettu Humble Bundle on ryhtynyt nostalgiseksi uusimmalla Humble Indie Bundle -tempauksellaan. Noin viikon ajaksi HumbleBundle.comiin ostettavaksi on saapunut nyt Humble Indie Bundle All-Stars -paketti, joka tuo yhteen joukon tunnetuimpia Humble Indie Bundlessa vuosien varrella nähtyjä pelejä.

All-Stars-paketista mukaansa voi saada kaikkiaan kahdeksan erilaista peliä. Maksamalla paketista mitä vain, saa siitä oletuksena mukaansa niin Super Meat Boyn, Dustforce DX:n kuin myös World of Goon. Ylittämällä maksullaan puolestaan paketista keskimäärin maksetun summan, saa päälle myös lisäksi vielä Dungeon Defenders Collectionin, Limbon ja Braidin. Yhdellä lisädollarilla mukaan ujutetaan vielä myös niin Risk of Rain kuin myös Antichamber.

Peleistä muutaman mukana tulevat myös niiden ääniraidat.

Halutessaan Humble Indie Bundle All-Starsilla voi tukea tällä kertaa sekä Watsi- että myös Child's Play -hyväntekeväisyysjärjestöä. Rahaa voi yhtälailla laittaa myös sekä kehittäjien että Humble Bundlen itsensä suuntaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän xeemelio kuva
xeemelio

Tuli ostettua, loistodiili kun Limbon pelannut vain aikaisemmin.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Ostin jo pelkästään Antichamberin takia. Olen aina halunnut kokea sen.