Croteam-niminen studio julkaisi 11. joulukuuta The Talos Principle -nimisen pulmapelin. Steamin foorumeilla kävi eilen kuhina nimimerkki J.K:n toimesta, kun tämä raportoi pelistä löytyvästä bugista. Pelaajan mukaan eräässä kohdassa peliä hissit lakkaavat toimimasta, ja tästä syystä pelaajat eivät pääse etenemään seikkailussa lainkaan.

No eivät pääse eivät, sillä kyseessä on Croteamin ovela keino käräyttää pelin itselleen laittomasti ladanneet pelaajat. Laillisesti ostetuissa versioissa tällaista ei nimittäin tapahdu. Croteam on kuitenkin luvannut, että laittoman version imuttaneille tulee jossakin vaiheessa patch, jonka avulla myös piraattiversion pelaajat voivat edetä pelissä jossain vaiheessa. Myös muilla foorumeilla piraatit ovat kyselleet, onko kyseessä kenties bugi.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Croteam pilailee piraattien kustannuksella. Serious Sam 3 -peliä piraattiversiolla pelanneet kohtasivat pelin kuluessa kuolemattoman skorpionin, joka esti piraattiversiota pelanneiden etenemisen.

Lähde: DSOGaming.

Lisää luettavaa