Apex Legendsin uuden Fuse-hahmon väitetään plagioivan indiepeli BulletVilleä.

BulletVillen kehittäjä NOWWA on julkaissut yllä näkyvän kuvan, jonka vasemmalla puolella nähdään pelin Hunter-hahmo ja oikealla puolella Apex Legendsin tuorein tulokas, Fuse. BulletVilleä ei ole vielä julkaistu, minkä vuoksi studio kertoo olevansa hahmojen samankaltaisuuden vuoksi huolissaan, että pelin väitetään plagioivan Apex Legendsiä. Ulkoisten yhteneväisyyksien ohella Fusella ja Hunterilla on myös yhteisiä toiminnallisuuksia, sillä molempien hahmojen varustukseen kuuluu raketinlaukaisin.

Vaikka BulletVilleä ei ole vielä julkaistu, on BulletVillellä ja Apex Legends -julkaisija EA:lla yhteistä taustaa. Studion toimitusjohtaja Yohami Zerpa kertoo NOWWA:n keskustelleen EA:n kanssa pelin julkaisemisesta EA Originals -nimikkeenä viime vuoden aikana, ja studio esitteli tuona aikana myös pelin demoja EA:lle. EA ei ole kommentoinut NOWWA:n väitteitä.

Fuse saapuu Apex Legendsiin 2. helmikuuta alkavalla pelin kahdeksannella kaudella. BulletVillen taas kerrotaan ilmestyvän kuluvan vuoden toisella tai kolmannella neljänneksellä.

Lähde: Nintendo Life

Lisää luettavaa