Infinity Ward varoittaa Call of Duty: Modern Warfare- ja Warzone-huijareita uusista banniaalloista / Uutiset / pelaaja.fi

Infinity Ward varoittaa Call of Duty: Modern Warfare- ja Warzone-huijareita uusista banniaalloista

27.07.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
8
Call of Duty: Warzone- ja Modern Warfare -huijareille on luvassa lisää banneja.

Infinity Ward lupaa kitkeä huijaamista Call of Duty: Modern Warfaresta ja Warzonesta uusilla pelikieltoaalloilla.

Studio on julkaissut Twitter-tilillään viestin, jossa se muistuttaa pelaajia erilaisista kielletyistä huijausmenetelmistä ja kertoo uusia banniaaltoja olevan luvassa. Studio kertoo huijaamista olevan esimerkiksi pelitiedostojen tai muistin muokkaamiseen käytetyt ohjelmat, joiden joukossa on niin tähtäysbotteja kuin esimerkiksi pelin maastokuvioita muokkaavia menetelmiä.

Kehittäjät eivät luonnollisesti paljasta etukäteen pelikieltojen ajankohtia tai huijareiden tunnistamiseen käytettyjä menetelmiä. Infinity Ward kertoi keväällä antaneensa pelikieltoja yli 70 000 Call of Duty: Warzone -pelaajalle. Twitterissä ja pelille omistetulla Reddit-keskustelupalstalla julkaistujen kommenttien perusteella huijaaminen on kuitenkin edelleen merkittävä ongelma etenkin ilmaiseksi pelattavassa Call of Duty: Warzonessa.

Lähde: Infinity Ward

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Voisivat lopettaa IW:llä tämän turhan uhoamisen ja sen sijaan vaan bannaisivat jengiä eivätkä louskuttaisi leukojaan. Peli on hirveä huijaripesäke ja meno tuntuu vaan pahentuneen kuukausien aikana.

Käyttäjän BringMePulla kuva
BringMePulla

Tossa näin just vähän aikaa sitten yhdysvaltalaiselta pelaajalta, kun hän oman porukkansa kanssa törmäsi toiseen porukkaan, joista taisi kaikki käyttää huijaamiseen eri keinoja. Uhosivat ja nauroivat chatissä, että tekevät uudet tunnukset ilmiannon jälkeen. Jokaisen bännäämisen jälkeen, kun on tapoja päästä takaisin pelaamaan. Tuollaisille peleille pitäisi kehittää omat sulut, ettei ylimääräiset ohjelmat pääse läpi ilman erillistä hyväksyntää ja pelin kehittäjien tarkastamista. Voisi sen jälkeen itseäkin kiinnostaa pelata, mutta jätän väliin niin kauan kunnes saadaan nämä henkilöt kuriin, mikä ei tapahdu ikinä. Linkki kyseiseen videoon, missä näkyy 11:47 -->

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus BringMePulla

Tossa näin just vähän aikaa sitten yhdysvaltalaiselta pelaajalta, kun hän oman porukkansa kanssa törmäsi toiseen porukkaan, joista taisi kaikki käyttää huijaamiseen eri keinoja. Uhosivat ja nauroivat chatissä, että tekevät uudet tunnukset ilmiannon jälkeen. Jokaisen bännäämisen jälkeen, kun on tapoja päästä takaisin pelaamaan. Tuollaisille peleille pitäisi kehittää omat sulut, ettei ylimääräiset ohjelmat pääse läpi ilman erillistä hyväksyntää ja pelin kehittäjien tarkastamista. Voisi sen jälkeen itseäkin kiinnostaa pelata, mutta jätän väliin niin kauan kunnes saadaan nämä henkilöt kuriin, mikä ei tapahdu ikinä. [url="https://www.youtube.com/watch?v=yzpx5hyi0ak"]Linkki kyseiseen videoon, missä näkyy 11:47 --> [/url]

Juuri tämän takia pelaan mielellään vain yksinpelejä, viimeisimmät ns moninpelit ovat olleet WWII sekä black ops 3...ja activivion tappoi tuon 3:n moninpelin juuuri warzonen takia.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Ensitöikseen Infinity Ward voisi säätää crossplayn toimimaan vain PS4:n ja Xbox Onen välillä jättäen huijarit vain PC-puolen ongelmaksi.

Käyttäjän NPPetteri kuva
NPPetteri
Lainaus Kornholic

Ensitöikseen Infinity Ward voisi säätää crossplayn toimimaan vain PS4:n ja Xbox Onen välillä jättäen huijarit vain PC-puolen ongelmaksi.

Olisi tosiaan hyvä jos saisi crossplayn valita keiden kanssa pelaa, itse pelaan pc:llä ja joo siellä on huijareita enemmän, mutta itsellä menee hermot ohjaiten tuomaan aim assistiin. Ja pc:llä on pakko pelata konsoli ihmisten kanssa.

Käyttäjän Kadoogan kuva
Kadoogan
Lainaus NPPetteri

Ja pc:llä on pakko pelata konsoli ihmisten kanssa.

Saahan PC:llä crossplayn pois päältä. Näin oli ainakin viimeks kun pelasin.

Käyttäjän NPPetteri kuva
NPPetteri
Lainaus Kadoogan

[quote="NPPetteri"]Ja pc:llä on pakko pelata konsoli ihmisten kanssa.[/quote]

Saahan PC:llä crossplayn pois päältä. Näin oli ainakin viimeks kun pelasin.

Saa sen, mutta kun koittaa etsiä peliä, niin se ilmoittaa että pitää olla päällä että voi etsiä pelin.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Ihan perus MP:stäkin niitä huijareita löytyy. Sanoisin että ainakin 30% mahollisuus, että matsista lötyy joku jolla on WH tai aimbot.

Nostoja