Inhimillisempi kuin ihminen itse – Detroit: Become Humanin uusi traileri keskittyy androidi-Karaan / Uutiset / pelaaja.fi

Inhimillisempi kuin ihminen itse – Detroit: Become Humanin uusi traileri keskittyy androidi-Karaan

31.10.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
4

Quantic Dreamin tulevasta seikkailupelistä Detroit: Become Human on julkaistu uutta pelikuvaa, joka keskittyy jo Kara-teknologiademossa nähtyyn Karaan.

Paris Games Weekilla julkaistulla videolla esitellään Karan taustoja liittyä androidien vallankumoukseen sekä pelin valintoihin perustuvaa mekaniikkaa, kun Karan ja hänen omistajan intressit menevät ristiin.

Kara on yksi Detroit: Become Humanin kolmesta pelattavasta hahmosta, joihin kuuluu lisäksi androidien yhtäläisistä oikeuksista taisteleva Markus ja viallisia androideja jahtaava Connor.

Detroit: Become Human julkaistaan PlayStation 4:lle vuoden 2018 aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Onkohan tässä useampia mutta jotain pienempiä tarinoita

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Juu, kovastihan näissä videoissa painotetaan miten tehdyillä valinnoilla on merkittävä vaikutus lopputulokseen. Tähän asti, tosin, nähdyt videot ovat olleet lähinnä yksittäisiä tilanteita. Mitenhän tästä nivotaan kokonainen peli, jossa on jokin selkeä juoni?

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Saisiko nämä videot jo oikeasti näkymään täydelle ruudulle ilman käymistä Youtubessa??

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Niin, eihän se vaadi kuin yhden klikkausen se Youtubeen meno. Okei, mobiilissa en ole ihan varma miten homma toimii, koska en katso trailereita miltään alle 10 tuuman näytöltä. Ja ei se kai keltään mitään pois olisi jos sen videon saisi koko näytölle tuosta samantien. En vain itse ole kokenut ongelmaksi asti.

Mitä itse tähän peliin tulee, niin toivottavasti osa Heavy Rainin taikaa tulisi takaisin ja peli ei jäisi yhtä latteaksi kuin mitä Beyond Two Souls oli, vaikka olikin teknisesti edistyneempi kuin Heavy Rain. Sanoisin, että Until Dawn on tällä hetkellä genren kermaa ja siitä onkin vaikea pistää paremmaksi. Odotan kuitenkin täysillä tämän pelaamista.