Innokas fanilauma herättää henkiin Double Finen torjutun peli-idean / Uutiset / pelaaja.fi

Innokas fanilauma herättää henkiin Double Finen torjutun peli-idean

24.02.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Jotkut modernissa yhteiskunnassa saattaisivat väittää, että golfaus on tylsää. Muutosta tähän ajatusmalliin on parin viimeisen vuoden ajan yrittänyt tuoda Double Fine -kehittäjä Patrick Hackett omalla Bad Golf -peli-ideallaan, jossa neljä golfaajaa lähtevät lyömään palloa reikään samalla, kun he yrittävät jyrätä toisensa omilla golfkärryillään.

Idea on noussut esiin nyt pariinkin otteeseen Double Finen vuosittaisessa Amnesia Fortnight -kehitystapahtumassa, jossa studion fanit saavat äänestää, missä Double Finen työntekijöiden erikoisissa peli-ideoissa voisi olla potentiaalia vähintään peliprototyyppiä varten. Bad Golf ei ole kyseisistä peli-ideoista onnistunut nousemaan suuremman joukon suosioon, mutta aina ei kuitenkaan tarvitakaan välttämättä suurta ihmismäärää, jotta jotain tapahtuisi.

Double Finen kehitystapahtuman innoittamana 18 fania on nyt ryhtynyt tekemään omaa versiotaan Bad Golfista. Bad Golf: Community Editioniksi kutsuttu tuotos ei koskaan lakisyistä johtuen muodostu varsinaiseksi kaupalliseksi tuotteeksi, mutta se on kuitenkin saanut Double Finen virallisen hyväksynnän olemassaololleen, mikä vaikuttaisi riittävän kehittäjille. Hackett itse on luonnollisesti imarreltu faniversion kehityksestä, ja hän uskookin, että tempauksen myötä täysiverinen Bad Golf voisi kenties oikeasti vielä myös joskus tapahtuakin.

– Henkilökohtaisesti en usko tämän tekevän vahinkoa Bad Golf -konseptille. Monet Community Editionin parissa työskentelevät tiimin jäsenet haluavat minun jatkavan idean puskemista eteenpäin Double Finen sisällä kunnollisen version tekemiseksi, Hackett kertoi pelisivusto Eurogamerille.

Community Editionin kehittymistä voi pitää silmällä sen GitHub-sivuilla. Alkuperäisen konseptivideon peli-ideasta löytää vuorostaan ohesta.

Double Finen alkuperäisten Amnesia Fortnightien kautta syntynsä ovat aikoinaan saaneet pelit Costume Quest ja Stacking, joskin tuolloin tapahtuma oli vielä tyystin yhtiön sisäinen. Vuoden 2014:n osalta tempaus käynnistyi helmikuun alussa ja sille voi osoittaa tukeaan Humble Bundlen välityksellä.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja