Insomniac paljastaa: odotetun Marvel's Spider-Man 2:n pelikartta tulee olemaan tuplasti edeltäjänsä kokoinen / Uutiset / pelaaja.fi

Insomniac paljastaa: odotetun Marvel's Spider-Man 2:n pelikartta tulee olemaan tuplasti edeltäjänsä kokoinen

3.06.2023 // Kirjoittanut: Ira Hurskainen
6
Insomniac paljastaa: odotetun Marvel's Spider-Man 2:n pelikartta tulee olemaan tuplasti edeltäjänsä kokoinen

Kalifornialaisen Insomniac Games -studion kehittelemä ja pelikansan suuresti odottama Marvel's Spider-Man 2 on ilmestymässä myöhemmin tänä vuonna. Nyt sen sisällöstä on paljastettu hieman lisää osviittaa.

Tulevan uutuuspelin taiteellisen johtajan Bryan Intiharin mukaan pelaajat pääsevät tutkiskelemaan New Yorkin kaupunkia entistä enemmän, sillä myös Queensin kaupunginosa on lisätty mukaan kakkososan pelialueeseen. Pelin kartta onkin näin ollen kaksinkertainen vuoden 2018 Marvel's Spider-Man -peliin verrattuna. 

Intihar kertoo Queensin tarjoavan mukavaa vaihtelua Manhattanin pilvenpiirtäjämaisemille. Siellä pelaajat pääsevät seittisinkoilemaan lähempänä maan kamaraa tai liitelemään uuden pukuominaisuuden avulla ympäriinsä.

Intihar paljastaa myös, että pelaajat pääsevät vaihtamaan vapaan maailman osuuksissa ohjaamaansa Hämähäkkimiestä oman makunsa mukaan. Pelaajat pystyvät vaihtamaan hahmonsa Peter Parkerista Miles Moralesiin ja takaisin helposti yhdellä napin painalluksella. Tarinaosuuksissa peli määrittää kulloinkin käytössä olevan hahmon.

Marvel's Spider-Man 2:n tarkka julkaisupäivämäärä ei ole vielä tiedossa. Se on ilmestymässä vain PlayStation 5 -konsolille.

Alla Marvel-seikkailun tuoreinta pelikuvaa.

Lähde: The Washington Post, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Jee kerätään reppuja ja otetaan valokuvia ja tehdään muuta yhtä paskaa vieläkin isommassa mittakaavassa!

Käyttäjän jr11 kuva
jr11
Lainaus kokkobill

Jee kerätään reppuja ja otetaan valokuvia ja tehdään muuta yhtä paskaa vieläkin isommassa mittakaavassa!

Ei ole pakko. Ja onha se kulkeminen tossa sentään hauskaa.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Queensin kaupunginosa tuo varmasti mukavaa vaihtelua, kun Manhattan on koluttu jo moneen kertaan ja useammassa pelisarjassa. Olisin silti toivonut, että koko pelialue olisi vaihdettu New Yorkista ihan muuhun kaupunkiin vaikkapa Eurooppaan asti. Onhan Spider-Mania elokuvissakin riepoteltu kokonaisten universumien välillä eikä se ole häntä pidätellyt - korkeintaan naapuruston ystävälliset palvelukset jäävät vähemmälle kun Peterin pitää keskittyä maailman pelastamiseen.

Käyttäjän Nabbis kuva
Nabbis

Kuhan sillä pelialueella tehtäisiin jotain muuta kuin piilotetaan 4x määrä reppuja pelaajien iloksi.
Olisivat nyt vaikka sanoneet että tarina on myös kaksi kertaa pidempi.
Se että tuonne nyt lykätään +++ määrä hämis leluja,botteja,alushousuja ja pizzalaatikoita ei nyt ihan heti tee pelistä 10/10

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

"...pelikartta tulee olemaan tuplasti edeltäjänsä kokoinen"

Mainossanat, jotka eivät ikinä pure itseeni. :) Enemmän innostuisin jos olisi tiiviimpi ja yksityiskohtaisempi.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus Teräskäsine

[i]"...pelikartta tulee olemaan tuplasti edeltäjänsä kokoinen"[/i]

Mainossanat, jotka eivät ikinä pure itseeni. :) Enemmän innostuisin jos olisi tiiviimpi ja yksityiskohtaisempi.

Tässä on minusta vähän pelikohtaisia eroja. Marvel's Spider-Mania voisi verrata autopeliin siinä mielessä, että molemmat tarvitsee niitä pitkiä suoria, joissa voi vääntää hanat auki ja kokea vauhdin hurmaa.

Yhteistä molemmille on myös se, että kartta on suurelta osin pelkkä kulissi, jonka on tarkoituskin antaa vain vilistää ohi, kun mennään pisteestä A pisteeseen B mahdollisimman nopeasti ja sulavasti.

Eli Spider-Manin tapauksessa en henkilökohtaisesti allekirjoita ajatusta, että pienempi, mutta yksityiskohtaisempi kartta olisi parempi. Ei sen tietysti tarvitsisi olla myöskään tuplasti alkuperäistä suurempi, mutta ymmärrän pointin siinä, että mukaan halutaan uusia alueita, mutta toisaalta ei sitä ikonista Manhattanin aluetta oikein voi jättää poiskaan, kun on Hämiksestä kysymys.