Insomniac: Sunset Overdrivella on tulevaisuus oikean julkaisijan löydyttyä / Uutiset / pelaaja.fi

Insomniac: Sunset Overdrivella on tulevaisuus oikean julkaisijan löydyttyä

29.10.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
8

Insomniac Gamesin perustaja Tim Price on vihjaillut tekijöiden taannoisen Sunset Overdrive -pelin jatkolla olevan mahdollisuuksia tapahtua.

Pricen mukaan jatko-osalle on olemassa sitä kaipaava fanikunta, mutta pystyäkseen tyydyttämään näiden toiveita, studio tarvitsisi uutta osaa varten julkaisijan:

Sunset [Overdrive] on peli, jolle monet fanit haluaisivat nähdä jatko-osan. Tarvitsemme sitä varten yhteistyökumppanin. Kyseessä on iso peli; Sunset 2 olisi todella laaja peli.

Alkuperäisen pelin julkaisijana toimi Microsoft ja se julkaistiin Xbox Onelle. Pelisarjan oikeudet säilyivät kuitenkin Insomniacilla, joka pystyy samalla päättämään sarjan kohtalosta ja mahdollisesta laajentumisesta muille alustoille.

Sunset Overdrive on sarjakuvamainen avoimen maailman toimintapeli, jossa energiajuoman seurauksena mutanteiksi muuttuneita ihmisiä vastaan ryhtyy taistelemaan pelaajan ohjaama sankari.

Lähde: GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei mitenkään huono peli mutta vähän sellainen, ettei lopulta jää erityisesti mieleen. Mielellään kuitenkin pelaili eikä "horde"-moninpelikään ollut huono siinä ohessa.

Voisin harkita jatko-osan ostamista ja parashan olisi, jos se tulisi mahdollisimman usealle alustalle niin pääsee muutkin halukkaat pelailemaan.

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Ei kiitos. Sunset Overdrive oli todella kertakäyttömäinen pelikokemus, johon ei juuri tee mieli palata. Plus vihasin punkkimaista tyyliä ja ennen kaikkea musiikkeja.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Sunset Overdrive on meikäläisen ainut Xbonen Killer App:i, ei ihme etten omista konsolia, jatko-osalle silti sanoisin kyllä, etenkin jos se on multiplattari.

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Vaikka Insomniacin peleistä yleensä pidänkin, niin tästä en oikein koskaan jaksanut innostua. Pelin tyyli ei vaan iskenyt enkä muutenkaan jaksa juurikaan innostua moninpeleistä. Kun alustakin oli itselle väärä, niin tämä oli helppo jättää väliin. Mahdollinen jatko-osa jäisi todennäköisesti myös ostamatta, vaikka se PS4:lle ilmestyisikin. Keskittyisivät vaan tekemään jotain muuta. Itselle kelpaisi esim. uusi Ratchet & Clank -peli. Edellinen oli loistava, vaikka se olikin "vain" remasterointi ensimmäisestä pelistä.

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Sunset Overdrive on Quantum Breakin ohella ainoa peli jota jäin kaipaamaan, kun myin xboxin pois. Toivottavasti jatko-osa tulisi, ja mielellään usealle alustalle.

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Rindfle....

Jahas. Pelistä ei kyllä edes löydy mitään sen kummempaa moninpeliä. 2-8 Co-op pelaajan horde muoto vain. Itse sain kyllä tästä myös mm. Ratchet and Clank fiboja. Noh onneksi sieltä tulee se Spiderman sitten oikealle alustalle.

Joo, itselle kyllä kelpais jatkoa pelille. Seuraavassa osassa voisi vaan olla pelimaailma jaoteltu muutamaan erillaiseen pelialueeseen.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Mitäs, eikö Microsoft välitä tuoda jatkoa ensimmäiselle?

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

Nuo tunnelmat minullekin jäivät, että se ei vain jäänyt jotenkin mieleen. Pelasin pelin kyllä läpi ja pidinkin siitä, mutta se jokin siitä vain puuttui. Ei minulla mahdollista jatko-osaa vastaan ole mitään, varsinkin jos se kykenee tarjoamaan vähän mieleenpainuvamman kokemuksen.