Insomniac: Sunset Overdrivella on tulevaisuus oikean julkaisijan löydyttyä

Insomniac Gamesin avoimen maailman toimintapeli Sunset Overdriven jatko-osan kysyntä voi saada täyttymyksen uuden julkaisijan myötä.

29.10.2017 09:10

Insomniac Gamesin perustaja Tim Price on vihjaillut tekijöiden taannoisen Sunset Overdrive -pelin jatkolla olevan mahdollisuuksia tapahtua.

Pricen mukaan jatko-osalle on olemassa sitä kaipaava fanikunta, mutta pystyäkseen tyydyttämään näiden toiveita, studio tarvitsisi uutta osaa varten julkaisijan:

Sunset [Overdrive] on peli, jolle monet fanit haluaisivat nähdä jatko-osan. Tarvitsemme sitä varten yhteistyökumppanin. Kyseessä on iso peli; Sunset 2 olisi todella laaja peli.

Alkuperäisen pelin julkaisijana toimi Microsoft ja se julkaistiin Xbox Onelle. Pelisarjan oikeudet säilyivät kuitenkin Insomniacilla, joka pystyy samalla päättämään sarjan kohtalosta ja mahdollisesta laajentumisesta muille alustoille.

Sunset Overdrive on sarjakuvamainen avoimen maailman toimintapeli, jossa energiajuoman seurauksena mutanteiksi muuttuneita ihmisiä vastaan ryhtyy taistelemaan pelaajan ohjaama sankari.

Lähde: GameSpot

Lisää luettavaa