Interloper on reaaliaikainen strategiapeli kiireisille – ja se on pian täällä / Uutiset / pelaaja.fi

Interloper on reaaliaikainen strategiapeli kiireisille – ja se on pian täällä

11.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Alankomaalainen pelistudio Monogon Games on tarjoilemassa pian tuoretta strategiapelattavaa pc-kansalle. Toukokuun 21. päivä yhtiö on julkaisemassa moninpelikeskeisen Interloperin, jonka eräs suurimpia koukkuja ovat lyhyet, noin viidessä minuutissa ohi ovat kamppailut.

Pelaaminen Interloperissa tapahtuu pienissä ylhäältä kuvatuissa kartoissa, joissa pelaajien tarkoituksena on rakentaa omaa pientä armeijaansa ja sen avulla sitten vallata koko pelialue hallintaansa. Valtaamista kuvastetaan pelikentällä näkyvän "maalaamisen" muodossa, eikä pelaajien ensisijainen tavoite koskaan olekaan varsinaisesti tuhota vastustajiaan, vaan sen sijaan ajaa ne nurkkaan taktisilla liikkeillään.

Oheiset videot havainnollistavat tarkemmin, mistä kyse oikein onkaan.

Interloperia tullaan jakelemaan Steamin kautta niin Windows-, Mac- kuin Linux-koneillekin, kunhan peli vain virallisesti julkaistaan. Nyt kuitenkin jo viikonlonloppuna peliä on lisäksi mahdollista päästä testaamaan myös beetamuodossa. Beetaan pääsee mukaan ilmaisemalla kiinnostuksensa sitä kohtaa Interloperin kotisivuilla.

Lähde: Monogon Games (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.