Invaasion aika koittaa Call of Duty -intoilijoille kesäkuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Invaasion aika koittaa Call of Duty -intoilijoille kesäkuussa

29.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Järjestyksessään kolmas Call of Duty: Ghostsin karttapaketti on paljastettu. Xbox-pelaajat voivat kesäkuun 3. päivästä alkaen päästä käsiksi Invasion-nimiseen kokonaisuuteen, joka tuttuun tapaan lisää peliin neljä moninpelikarttaa ja yhden uuden Extinction-episodin.

Uudet kartat ovat tällä kertaa Pharaoh, Departed, Mutiny ja Favela. Pharaohin myötä räiskimään tullaan pääsemään egyptiläisissä raunioissa, Departedissa suunnaksi otetaan meksikolainen kylä ja Mutinyssa kapinoidaan karibialaisessa merirosvojen piilopaikassa. Favela sen sijaan on uusioversio Modern Warfare 2:sta tutusta vanhemmasta moninpelikartasta.

Uusin Extinction-episodi kantaa puolestaan tällä kertaa nimeä Awakening ja se heittää pelaajat räiskimään nyt alienien alamaailmaan. Siellä pelaajia tulevat tervehtimään muun muassa kolme uutta vihollistyyppiä.

Yksittäin ostettuna Invasionin voi tuttuun tapaan saada osaksi Call of Duty: Ghostsia noin 15 eurolla. Karttapaketti on myös osa pelin kausikorttia, jollaisen omistajaksi pääsee noin 50 eurolla. Kausikortti kattaa kaikkiaan neljä karttapakettia, joten vielä yksi on siis vielä tuloillaan.

PlayStationeilla ja pc:llä Invasion tavattaneen heinäkuussa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Flash kuva
Flash

On kyllä tyylikkäitä karttoja tässä map packissa. Aika paljon on tullu tota randomismia noihin karttoihin, kuten liekkiansoja, aavelaivoja ja kummituspiraatteja. Mehikaani kartan erikoispelaajakyvystä tuli taas mieleen once upon a time in mexico leffa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onpa kyllä hintavaa kamaa. Itse en muista maksaneeni mistään kausipassista 20 euroa enempää. Mielestäni se on vielä ihan ok hinta. Tosin kai tuossakin rahalle arvoa on jos peliä tykkää paukuttaa menemään.

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors

Eihhh taas MW2:n mappi. COD4:n Blocia odotan edelleen. Muuten paketti näyttää hyvältä ja IW on kyllä osannut DLC-kentät tehdä kunnolla. Normimapit sen sijaan ovatkin aivan toista.