Iron Maiden saa oman ilmaisen mobiiliroolipelinsä / Uutiset / pelaaja.fi

Iron Maiden saa oman ilmaisen mobiiliroolipelinsä

18.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Metallibändi Iron Maiden on saamassa uuden kokonaan oman mobiilipelinsä. Myöhemmin kesän paikkeilla sekä Android- että iOS-laitteilla päästään pelaamaan ilmaiseksi ladattavaksi tuotavaa Iron Maiden: Legacy of the Beastia, josta ensimmäisten tietojen perusteella on tulossa jonkinlainen roolipelielämys.

Legacy of the Beastissa ohjattavaksi saadaan Iron Maiden -maskotti Eddien monet erilaiset olomuodot tämän matkuessa läpi erilaisten aikakausien ja maailmojen kohdaten samalla monia Iron Maiden -albumien kansissa napattuja örvelöitä. Peli sisältää tietysti rutkasti tuttua musiikkia ja onpa siihen tuotu mukaan myös juurikin peliä varten tuotettuja taltiointeja brittibändin klassikoista.

Legacy of the Beastia ovat työstäneet peliyhtiöt 50cc Games ja Roadhouse Interactive. Roudhousen aikaisempiin tuotoksiin lukeutuu esimerkiksi Warhammer 40,000: Carnage, joka oli mobiilialustoille tuotettu örkkejä ja avaruusmariineita pursunnut toimintaroolipeli.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Iron Maiden on saanut oman kaupallisen pelinsä. Jotkut saattavat muistaa törmänneensä varsinkin vuonna 1999 myös valopyssytuotokseen nimeltä Ed Hunter.

Lähde: Roadhouse Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.