Iron Mania, Crash Team Racingia ja Five Nights at Freddy'sin paluu – tätä kaikkea Sony esitteli State of Play -lähetyksessään / Uutiset / pelaaja.fi

Iron Mania, Crash Team Racingia ja Five Nights at Freddy'sin paluu – tätä kaikkea Sony esitteli State of Play -lähetyksessään

25.03.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Sony teki joukon kevyitä paljastuksia maanantaiyönä osana uutta State of Play -verkkolähetyssarjaansa.

Ensimmäinen lähetys keskittyi ennen kaikkea PlayStation VR:n tarjontaan. Uusina peleinä Sonyn virtuaalilaseille julkistettiin Marvel-aiheinen toimintateos Iron Man VR sekä Five Nights at Freddy's VR: Help Wanted, joka tuo PlayStationille joukon niin tuttuja kuin uusia haasteita maineikkaasta indiekauhusarjasta.

PlayStation VR:ään liittyen lähetyksessä myös vahvistui, että Sonyn Lontoon studion toimintapeli Blood and Truth ilmestyy 28. toukokuuta. No Man's Sky on sekin saamassa uuden Beyond-laajennuksensa yhteydessä tuen virtuaalitodellisuuslaseille.

Muita julkaisupäivän saaneita PlayStation VR -pelejä olivat Mini-Mech Mayhem (18.6.), Jupiter & Mars (22.4.) Falcon Age (9.4.), Trover Saves the Universe (31.5.), Everybody's Golf VR (21.5.), Table of Tales (16.4.) ja Vacation Simulator (18.6.)

Uutena virtuaalitodellisuudesta irrallisena pelinä lähetyksessä paljastettiin vuorostaan ReadySet Heroes teksasilaiselta Robot Entertainmentilta. Kyseessä on ylhäältä kuvattu toimintapeli, joka tukee pelaamista niin yksin kuin yhteistyönä verkossa ja paikallisesti.

Muutama uusi trailerikin nähtiin jo julkistetuista pelistä. Sony muistutti esimerkiksi graffitiseikkailu Concrete Genien olemassaolosta vahvistamalla, että peli on tulossa PS4:lle viimein syksyn aikana. Kuukauden päässä siintävästä Days Gonesta saatiin myös lisää nähtävää, niin kuin myös scifijännäri Observationista, joka vahvistui samalla toukokuun 21. päivälle.

Kesällä ilmestyvää Crash Team Racing: Nitro-Fuelediakin muistettiin väläytellä. Tuoreen pelikuvan  ja Crasg Nitro Kart -ratojen lisäksi uusi traileri vahvistaa, että PS4:lle luvassa on yksinoikeudella mahdollisuus muutta pelin hahmot muistuttamaan kulmikkuudessaan alkuperäisen Crash Team Racingin hahmomalleja.

Lähetyksen päätti tuore Mortal Kombat 11 -traileri, joka paneutui kovasti pelin tarinaan. Yhtälailla se teki melko selväksi, että  Liu Kang, Kung Lao ja Jax olisivat osa pelin taistelijatarjontaa.

Ohessa lähetyksessä näytetyt videot että myös koko State of Play -setti myös omana videonaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

En tiedä miksi tuli katsottua, koska lähetys oli kuin ylipitkä unettava tv-mainos. Kovasti riittää Sonylla parannettavaa, mikäli Nintendon Direct-lähetysten veroiseksi aikoo nämä saada.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Oli ilmeisesti aikamoinen shitshow. Eipä ehtinyt itse katsoa, kun tuli keskellä yötä. Taidan kotiin päästyäni katsoa ihan siksi, että näen millainen munaus se oli.

Eikä ne Nintendon Directitkään nyt mitään erityistä ole. Joten jos tämä alitti sen, niin taisi olla pohjakosketus.

Niin, lisätääs vielä, että PS5-julkistus olisi voinut aiheuttaa vähän eri reaktiot. Välillä tai oikeastaan aika usein ei ymmärrä mitä näiden firmojen markkinointikoneistossa ajatellaan. Yleensä tuskin mitään.

Käyttäjän Bonzei kuva
Bonzei

Käsittämätöntä soopaa tämä oli, ihan samanlaista turhuuden ja tylsyyden multihuipentumaa kuin Nintendo directitkin olleet.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Mutta olihan tää nyt ihan täysin nintendo direct kopio :D on kyllä helvetin innovatiivista porukkaa sonyllä töissä..

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Mitä te olisitte oikein kaivanneet? Tuntikaupalla Barlogin kiittelyjä siitä, kuinka God of War kahmi kaikki vuoden peli -palkinnot? Kojiman trollihaastattelua, jossa tämä ei suostu paljastamaan mitään tulevasta pelistään? Paljon parempi, että täyttivät tuon vartin varsinaisilla pelivideoilla. En todellakaan ehtinyt tylsistyä samaan malliin kuin Nintendon lähetyksissä.

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes
Lainaus Poliisitapaus

En todellakaan ehtinyt tylsistyä samaan malliin kuin Nintendon lähetyksissä.

Väärä konsoli!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei mitään ihmeellistä mutta enpä sellaista odottanutkaan. Ilmeisesti jotkut odotti kun on niin nyrpeää kommenttia. Miksi ihmeessä juuri nyt olisi pitänyt tulla jotain erikoista julki? :D

Mukavasti sai maistiaisia että mitä sinne VR-puolelle on tulossa ja olihan tässä muutama muukin pätkä. Observationin ja Concrete Genien olin jo unohtanut, joten hyvä oli virkistää muistia. Vaikuttavat molemmat todella mielenkiintoisilta.

Käyttäjän Jontte kuva
Jontte
Lainaus kokkobill

Mutta olihan tää nyt ihan täysin nintendo direct kopio :D

Joo, mutta Nintendo Direct on sentään ollut aina edes kiinnostava. :)