Irtisanottu Treyarch-kehittäjä paljasti kasapäin yksityiskohtia Call of Duty: Black Ops 4:n tulevaisuudesta / Uutiset / pelaaja.fi

Irtisanottu Treyarch-kehittäjä paljasti kasapäin yksityiskohtia Call of Duty: Black Ops 4:n tulevaisuudesta

13.11.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Call of Duty: Black Ops 4:n tulevaisuudensuunnitelmista on saatu uusia tietoja entisen kehittäjän kautta.

Pelin Zombies-pelitilan laadunvarmistuksen parissa työskennellyt kehittäjä on paljastanut joukon salaisuuksia ja yksityiskohtia Black Ops 4:sta Reddit-keskustelusivustolla. Ilmeisen tyytymätön kehittäjä kertoo saaneensa potkut lounastaukoihin liittyvien epäselvyyksien vuoksi ja syyttää Treyarchia huonosta johtamisesta. CallOfNobodyCares-nimimerkillä kirjoittanut kehittäjä tuli kuitenkin nähtävästi toisiin ajatuksiin, sillä hänen käyttäjätilinsä ja alun perin lähettämänsä viestit on poistettu Redditistä.

Reddit-käyttäjät ovat kuitenkin koostaneet yksityiskohdat entisen työntekijän paljastuksista omaan viestiketjuunsa. Paljastusten joukossa on liuta Zombies-pelitilaan piilotettuja yllätyksiä, mutta myös tietoja tulevasta sisällöstä. Ensimmäisen lisäsisällön kerrotaan toimivan esiosana Chaos-tarinalle ja sisältävän neljä uutta hahmoa. Myös Nuketowniin sijoittuvan Zombies-kartan kerrotaan olevan tulossa varmuudella lisäsisältönä. Zombies-tilaan on suunnitteilla myös 4 vs 4 -pelitila, jonka tulevaisuus on kuitenkin vielä epävarma.

Kehittäjä kertoi myös Black Ops 4:n kampanjan olleen työn alla vielä viime vuoden puolivälissä. Kampanjasta luovuttiin kuitenkin moninpelikarttojen kehittämisen tieltä. Kaikki paljastetut yksityiskohdat ovat luettavissa Reddit-koosteketjussa.

Lähde: Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus

CallOfNobodyCares-nimimerkillä kirjoittanut kehittäjä tuli kuitenkin nähtävästi toisiin ajatuksiin, sillä hänen käyttäjätilinsä ja alun perin lähettämänsä viestit on poistettu Redditistä.

Ja tällä hetkellä lueskelee varmaan Activisionin lakimiesten kynäilemää haastetta sopimusrikkomuksesta kylmä hiki otsalta valuen. Ei ole fiksua eikä kannatettavaa toimintaa tämä. Jos paljastukset on vielä näin mitätöntä luokkaa, niin ei ehkä kannata tieten tahtoen alkaa uhmaamaan työntekijöiden salassapitovelvollisuutta, jonka useimmissa maissa ihan laki sanelee ja sitä vielä tehostetaan työpaikkakohtaisilla sisäisillä sopimuksilla.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Nyt tulee kyllä runtua.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Jännä, että mp kenttien kehittelyyn menny aika, joka olis muuten mennyt yksinpeliin.. Hmm. Omasta mielestäni uudet kentät on ollu aika surkeita legacykenttien rinnalla..
Joo ja mitä uutiseen, niin kylmää kyytiä tulee tyyppi saamaan. Voi olla aika hankala työllistyä enään.

Käyttäjän Hepii89 kuva
Hepii89

nää on niitä pelejä, joita ei jaksaladata edes ilmasiksi