Iso liuta indie-pelejä vuoti julkisuuteen – mukana muun muassa kotimainen Trine 4! / Uutiset / pelaaja.fi

Iso liuta indie-pelejä vuoti julkisuuteen – mukana muun muassa kotimainen Trine 4!

12.10.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
5

Euroopan koulutuksen, audiovisuaalialan ja kulttuurin toimeenpanovirasto (EACEA) on paljastanut vahingossa kolmekymmentä indie-peliä, joihin lukeutuu tuotoksia muun muassa Frozenbytelta, Tequila Worksilta ja Zoink Gamesilta.

Paljastukset tulivat julki viraston julkaisemassa tukilistauksessa, jossa näkyy viraston myöntämät rahalliset tuet eurooppalaisten videopelien tuotantoon vuonna 2018.

Tukien mukaan tuotannossa ovat muun muassa kotimaisen Frozenbyten Trine 4, Tequila Worksin Lumberjack, Zoink Gamesin Roll Them Bones, Snowcastle Gamesin Earthlock II sekä Revolution Softwaren Parzival’s Stone VR.

Listalla olevat pelit ovat projektinimiä, joten ne eivät välttämättä vastaa lopullista tuotetta. Esimerkiksi listalla olevan Blooper Teamin H2O on sama kuin jo julkistettu Project Méliès. Myös No Coden Stranded-projekti saattaa samoista teemoista johtuen olla jo julkistettu Observation.

Lähde: EACEA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Cilee kuva
Cilee

Toivottavasti ei käy Trine neloselle samalla tavalla kuin kolmoselle kävi.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus Cilee

Toivottavasti ei käy Trine neloselle samalla tavalla kuin kolmoselle kävi.

No eivätköhän tuosta jotain oppineet....siinähän meinasi koko Frozenbyte mennä nurin.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Olisin kyllä ollut ihan tyytyväinen ilman Trine 4 (no kattoo nyt), sen sijaan spinoff tai jokin muu uusi IP olisi tervetullut. Nine Parchements vaikutti ihan hyvälle, mutta kun ei tukenut Linuxia niin jäi sitten väliin...

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Itse tykkäsin kovasti Trine 3:sta ja se tulikin pelattua PS4:lla 100% läpi keräten kaikki trophytkin. Olisihan se pidempikin voinut olla, mutta muuten en kyllä käsitä pelin keräämään kauheaa itkua. Jos Trine 4 tarjoilee samaa meininkiä vähän pidemmässä ja hiotummassa kunnossa, niin kelpaa kyllä. :)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jahas, millaistahan jatkoa meinaavat tuoda Trinelle. Itsellä kolmonen pelaamatta eikä oikeastaan edes sen negatiivisen julkisuuden takia pelkästään vaan myös siksi, että ei niiden aiempienkaan kimppuun ole mitään kiirettä ollut. Ihan jees pelattavaa muttei mitään älytöntä hypeä herättävää "pakko-saada-heti"-tavaraa.