Isoveljensä varjoon jäänyt Assassin’s Creed Rogue tuodaan PS4:lle ja Xbox Onelle / Uutiset / pelaaja.fi

Isoveljensä varjoon jäänyt Assassin’s Creed Rogue tuodaan PS4:lle ja Xbox Onelle

11.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

PlayStation 3:n ja Xbox 360:n viimeinen Assassin's Creed -peli Assassin's Creed Rogue on reilun kolmen vuoden jälkeen tekemässä tuloaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Nykyisemmille konsoleille peli saapuu Remastered-lisänimen kanssa ja tarjoaa siis aiempiin konsoliversioihin nähden tarkempia tekstuureita, paranneltua valaistusta ja muita visuaalisia ehostuksia.

Rogue julkaistiin aikoinaan samaan aikaan Assassin's Creed Unityn kanssa ja se jäikin vääjämättä isoveljensä varjoon Unityn kohtaamista ongelmista huolimatta. Hieman yllättäen Roguen päähenkilönä nähtiin assassiinien puolelta temppeliritariksi loikannut Shay Patrick Cormac, eikä sitä muutenkaan suunniteltu täysin irtonaiseksi muista sarjan osista. Se auttoi tarinallaan sitomaan nimittäin yhteen Assassin's Creed III:n, Black Flagin ja Unityn tapahtumia.

Pelillisesti Rogue seuraa Black Flagin ja Assassin's Creed III:n jalanjalkiä tarjoten sekä jaloin tehtävää murhailua että meritoimintaa. Konsoleiden lisäksi se on nähty aiemmin myös pc:llä.

Assassin's Creed Rogue Remastered julkaistaan 20. maaliskuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

2-3 vuotta liian myöhässä.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Mistä näitä asscreedejä oikein tulee?

Käyttäjän Kertsu kuva
Kertsu
Lainaus Tunna

Mistä näitä asscreedejä oikein tulee?

Varmaan ihan vain sinun kiusaksi näitä julkaisevat.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä on ajoittain käynyt mielessä vuosien varrella - senkintakia että taitaa olla ainoa kokematon AC-peli - mutta en tiedä haluanko palata kyllästymisen aiheuttaneeseen kaavaan Originsin jälkeen. En ainakaan täydellä hinnalla ala ostamaan vanhan menon AC-peliä.