Itse Darth Vader koristaa rajoitetun PS4-painoksen kylkeä (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Itse Darth Vader koristaa rajoitetun PS4-painoksen kylkeä (päivitetty)

17.08.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
11
Itse Darth Vader koristaa rajoitetun PS4-painoksen kylkeä

Päivitys 13:22: Uusien tietojen mukaan keräilyversio on teran malli, ei uutisessa mainittu 500 gigatavun versio.

Alkuperäinen uutinen: PlayStation 4:stä saadaan Star Wars Battlefrontin julkaisun kunniaksi tyylikäs keräilyversio.

Pikimustan, Star Wars -logoin peitetyn konsolin kylkeä koristaa itse Darth Vader. Mukana tulee myös miehen puvun inspiroima punamustavalkoinen DualShock 4 -ohjain, jonka kosketuslevyä somistavat niin ikään Star Wars -painatukset.

Erikoiskonsolipainos julkaistaan kahtena eri pakettiversiona. Ensimmäiseen pakettiin mahtuu 500 gigatavun konsolin ja ohjaimen lisäksi deluxe-versio Star Wars Battlefrontista sekä kuponki, joka oikeuttaa neljän Star Wars -peliklassikon ilmaiseen PS4-lataukseen. Tarjouksen Super Star Wars, Star Wars: Racer RevengeJedi Starfighter ja Star Wars Bounty Hunter saadaan erikoispainoksen myötä ensi kertaa PS4:lle ehostettujen grafiikoiden ja trophy-tuen kera.

Toinen paketti vaihtaa Star Wars Battlefrontin perheystävällisempään Disney Infinity 3.0 Editioniin. Pelin ja NFC-lelualustan lisäksi paketti sisältää Luke-, Leia- ja Boba Fett -figuurit sekä pikkuruisen Kuolemantähden. Pakettiin sisältyy myös yllä mainittu klassikkokuponki. Disney Infinity -kokonaisuutta tullaan kaupittelemaan vain tietyissä Euroopan maissa, mutta Sony ei ole vielä listannut julkaisumaita.

Star Wars Battlefrontin ja klassikkopelit voi hankkia myös tavallisen mustan PlayStation 4:n kyljessä yhtenä pakettina.

Erikoispakettien tarkkaa hintaa ei ole vielä ilmoitettu, mutta omansa voi ennakkotilata Sonyn sanojen mukaan "pian". Paketit julkaistaan Euroopassa oletettavasti samaan aikaan Star Wars Battlefrontin kanssa 19. marraskuuta, ja niitä voi toistaiseksi pällistellä sydämensä kyllyydestä lähdelinkin takaa. 

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Collector kuva
Collector

No nyt on kyllä hieno.

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Pitää vissiin perua Metal Gear edition ja varata tämä, kun se on mahdollista.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Normaalisti nämä printtikyljet konsoleissa aiheuttaa lähinnä myötähäpeää mutta tämä on kyllä hienon näköinen. Mukana tulevat bonuspelit onkin sitten Super Star Warsia lukuun ottamatta Rancorin paskaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ennakkotilaisin mielummin sitä 20-vuotis editionia, ei sillä etteikö tämäkin kelpaisi. Ei vain niin paljon, että menisin ostamaan toisen konsolin, kun taas se 20-vuotis malli jos olisi saatavilla, niin juoksisin setelit kourassa kauppaan luopumaan niistä.

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007
Lainaus käyttäjältä snaketus

Ennakkotilaisin mielummin sitä 20-vuotis editionia, ei sillä etteikö tämäkin kelpaisi. Ei vain niin paljon, että menisin ostamaan toisen konsolin, kun taas se 20-vuotis malli jos olisi saatavilla, niin juoksisin setelit kourassa kauppaan luopumaan niistä.

Sama juttu, että juoksujalkaa mentäis :).

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Eli SW: Bounty Hunter PS4:llä HD:na? Pitää ostaa koska se oli ihan ok peli.

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Todella upean näköinen! Yleensä en innostu erilaisista printeistä, mutta kyllähän sitä SW -fanipoikana kuolaa tällaisen perään.

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Playstationin sivuston mukaan mukana tulee 1tb konsoli paketissa.

Käyttäjän Johanna Puustinen kuva
Johanna Puustinen
Lainaus käyttäjältä Collector

Playstationin sivuston mukaan mukana tulee 1tb konsoli paketissa.

PlayStationin blogimerkintää on päivitetty sitten uutisen kirjoittamisen, myös itse uutinen on myös päivitetty. Kiitos huomautuksesta!

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

No eipä ole järin kummoinen. Ohjaimen väreistä saa aika lelumaisen kuvan ja miksei tuo konsolin power-valo ole punainen? Ei ole kyllä kovin paljon tuohon panostettu ja varmaan silti tulee konsoliin 100€ hintaa lisää noista rumista "erikois"kuorista. Ebaysta saa 10-20€ hienompia Vader skinejä, se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa.

Nostoja