Ja ilmaista pelattavaa sen kun pukkaa – nappaa nyt Rime sekä Jalopy haltuusi / Uutiset / pelaaja.fi

Ja ilmaista pelattavaa sen kun pukkaa – nappaa nyt Rime sekä Jalopy haltuusi

23.05.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Lähestyvä kesä on tuonut viime aikoina mukanaan runsaasti ilmaista pelattavaa, eikä tahti näytä hyytyvän. Näin torstaina menoa ovat jatkaneet pc:llä sekä Humble Store että Epic Games Store, joista ensimmäiseksi mainitusta voi käydä noutamassa nyt automatkailupeli Jalopyn, kun taas Epicin puolelta löydettävissä on satumaisempi seikkailu Rime.

Jalopy on saatavilla lauantai-iltaan asti, kun taas Rime pysyy napattavissa aina toukokuun 30. päivään asti. Parhaillaan Epic Games Storesta noutamassa voi käydä myös Stories Untoldin,  joka sekin pysyy saatavilla kuun loppuun asti. Epic Games on samalla vahvistanut, että heti kesäkuun alkua varten ilmaisjakoon saadaan viikoksi City of Brass.

Niin Humble Storella kuin Epic Games Storella on parhaillaan käynnissä myös kevätalet. Epicin tapauksessa kyseessä on kauppapaikan ensimmäinen isompi alennuskampanja, mikä ei olekaan selviytynyt aivan täysin ilman omia hämminkejään. Kauppapaikka kun on lupaillut kaikista myynnissä olevista yli 15 euron peleistä kympin alennuksen, mikä johti äkkinäisesti monien tulevien pelien ennakkomyyntien väliaikaiseen keskeyttämiseen.

Kuten jo aiemmin kerroimme, voi Originin kautta käydä lunastamassa parhaillaan myös The Sims 4:n veloituksetta.

Lähde: Humble Store, Epic Games Store

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Jalopya tuli pelattua vähän alkua. Steam-versio oli hauskan karusti suomennettu. Moottoritiellä tuulilasi likaantui heti niin, että töin tuskin sai huoltoasemalle sitä kuuraamaan.

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Minulla ainakin pyytää dollarin veloitusta Jalopysta.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty
Lainaus hell_patrol

Minulla ainakin pyytää dollarin veloitusta Jalopysta.

Tilasitko heidän uutiskirjeen? Se vaihtoehto on alempana kun se Steam 1$ avain, siinä lukee "GET JALOPY NOW", paina "GET IT NOW" ruksitettuasi "Subscribe to newsletter".

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

^ Uutiskirje on tilattu, mutta siitä huolimatta pitäisi tuo dollari pulittaa. Aiksisemmin kyllä olen saanut ilmaiseksi ladattua, mutta tämän pelin kohdalla nyt joku mättää.

Nostoja