Ja jälleen julkaisuongelmia: Dead or Alive 5: Last Round kaatuilee Xbox Onella / Uutiset / pelaaja.fi

Ja jälleen julkaisuongelmia: Dead or Alive 5: Last Round kaatuilee Xbox Onella

20.02.2015 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
13

Pelien julkaisuongelmat eivät ota loppuakseen. Redditissä ja GameFAQs-sivustolla on kerrottu lukemattomien pelaajien toimesta, miten tänään Euroopassa julkaistu Dead or Alive 5: Last Round kaatuilee pahemman kerran Xbox Onella.

Peli ilmestyi 17. päivä tätä kuuta Pohjois-Amerikassa. Pelaajien kertomusten mukaan peli kaatuu heti tutoriaaliosion aikana.

– Olemme tietoisia ongelmasta, Team Ninjalta kerrottiin Videogamer-sivustolle. – Kerromme pelaajille heti, kun olemme saaneet vian korjattua. Pahoittelemme ongelmaa.

Muilla alustoilla kuin Xbox Onella ongelmaa ei ilmeisesti ole.

Lähde: Videogamer.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Pistämään popcornit mikroon.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Kun sanoivat, että uudet konsolit ovat käytännössä PC:itä, en kuvitellut sen tarkoittavan sitä, että pelit kaatuilevat niillä kuten PC:llä. Onko Xbox One -versio pukattu liian varhaisin markkinoille eikä testaukselle ole jäänyt aikaa?

Käyttäjän jjl89 kuva
jjl89

Pitääkin siis lykkäillä ostoa taas kunnes on lapsukset korjattu.

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Jotenkin ikävä niitä aikoja, jolloin lyötiin vaan levy koneeseen, ja peli oli se mitä levyllä sattui olemaan, eikä päivitysmahdollisuuksia ollut. Jostain syystä siihen aikaan osattiin tehdä hyviä ja toimivia pelejä kuitenkin...

Päivitykset on hyvä asia, ja toisaalta taas huono asia, kun keskeneräisiä tekeleitä voidaan työntää huoletta markkinoille.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Ainakin kivaan kohtaan jumiutui ^_^

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Ja taas monet vannoo ettei tee enää ennakkotilauksia...

Käyttäjän santenced kuva
santenced

Ennakkotilata kyllä vielä voi mutta sen tietää että pitää odottaa vähintään 2 viikkoa ennen pelin laitteeseen työntämistä

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Hienoa kyllä kuinka vain itse peli jäätyy, mutta käyttöjärjestelmä ja nauhoittaminen purskuttaa, tuossa tilanteessa kuitenkin yleensä pitää käyttää force reboottia.

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Tulee mieleen ihan vanhat "hyvät" ajat, jolloin PC:llä käyttämäni ohjelmistot kaatuilivat täysin käsittämättömistä syistä.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Kyllähän tämän ymmärtää onhan tälläisten uusio rahastuksien teko sen verran työlästä ja massiivinen projekti ylipäätäänsä, ettei millään voi peliä täysin toimivaksi taata.

Nostoja