Ja veitsi kääntyy haavassa: jumaloitu kauhusarjakuvataiteilija oli mukana Silent Hillsin kehityksessä / Uutiset / pelaaja.fi

Ja veitsi kääntyy haavassa: jumaloitu kauhusarjakuvataiteilija oli mukana Silent Hillsin kehityksessä

27.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Elokuvasetä Guillermo del Toro on paljastanut uuden mielenkiintoisen yksityiskohdan koskien Konamin perumaa Silent Hills -peliä. Omalla Twitter-tilillään del Toro on tuonut esille, että hänen ja Metal Gear -luoja Hideo Kojiman lisäksi projektia oli mukana hahmottamassa kiitelty mangataiteilija Junji Ito, joka tunnetaan maailmalla muun muassa kauhusarjoistaan Gyo ja Uzumaki.

Del Toro ei ole mennyt yksityiskohtiin sen suhteen, millainen rooli Itolla oli Silent Hillsin hahmotuksessa, mutta hän on kuitenkin vahvistanut olevansa Kojiman kanssa valtaisa Ito-fani. Del Toro kuvaileekin, että Gyo on ainoa sarjakuva, joka on koskaan saanut hänet säpsähtämään.

Osuvasti Ito nousi hiljattain puheeksi uusimman Pelaajacast-jakson kauhuosiossa. Jakson voit kuunnella tästä.

Lähde: Guillermo del Toro (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Sisältääkö Pelaajacast spoilereita Junji Iton töiden juonista?

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Suolaa haavoihin.

Käyttäjän Ruusujuuri kuva
Ruusujuuri

:|

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä DuskTillDawn

Sisältääkö Pelaajacast spoilereita Junji Iton töiden juonista?

Muistaakseni mitään hirveän kriittisiä juoniyksityiskohtia ei ilmi tuoda. Lähinnä käsittelyssä ovat hänen töidensä aiheet ja kerronnallinen tyyli.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vähemmän varsinaista asiaa koskien mutta silti sitä sivuten: kovasti hehkutetaan tätä Silent Hill(s)in tekijäkolmikkoa mutta mitä nyt tuota Phantom Painia pelannut, niin en tiedä haluaisinko Kojimaa lähellekään minkään pelin juonia enää. Sen verran on MGS:n juoni kikkailua että jotain suitsia olisi pitänyt olla jossain vaiheessa.

Onhan koko Metal Gear (& Solid)-pelisarja ollut aina melkoista draamaa mutta jotenkin tökkii jo pikku hiljaa. Menee vähän samaan kuin saippuasarjoissa, että vanhaa kirjoitetaan uusiksi kikkailemalla jotain typerää johonkin väliin tai muuten vain lisäillään aivan ihmesettiä outoihin paikkoihin tarinaa.

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen
Lainaus käyttäjältä Riepu

Lainaus käyttäjältä DuskTillDawnSisältääkö Pelaajacast spoilereita Junji Iton töiden juonista?Muistaakseni mitään hirveän kriittisiä juoniyksityiskohtia ei ilmi tuoda. Lähinnä käsittelyssä ovat hänen töidensä aiheet ja kerronnallinen tyyli.

Yhden lyhyen tarinan juoni käydään läpi aika lailla kokonaan, muuten ei spoilata.

Nostoja