Jadea viiveellä kotitietokoneille / Uutiset / pelaaja.fi

Jadea viiveellä kotitietokoneille

10.05.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
5

Yksi Xboxin tärkeimmistä pelijulkaisuista viime vuonna oli Jade Empire. Se ei menestynyt aivan niin hyvin kuin odotettiin, mutta se ei johtunut huonosta toteutuksesta tai hyvien arvosanojen puutteesta. Nyt peliä ollaan kääntämässä myös pc:lle.

Kanadalaisen BioWaren fantasiaversioon muinaiseen Kiinaan sijoittuva toimintaroolipeli paranee ainakin graafisesti hieman viimevuotisesta konsoliversiosta. BioWare ei ole kertonut kovin tarkasti pelin Vista-käyttöjärjestelmässä pyörivästä pelistä, mutta on todennäköistä, etteivät uudistukset rajoitu pelkkään grafiikkaan ja muutamaan uuteen taistelutyyliin.

Jade Empiren pc-version julkaisuajankohtaa ei ole vielä kerrottu.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän maestro_opa kuva
maestro_opa

Tietysti sitten tulee vielä Xboxille joku Lost Chapters tyylinen hässäkkä.

Toisaalta hyvää peliä voi liikaakaan olla.

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

Ja sakki lupailee korotettua haastetta tähän. Hitto, nyt jo hieman kaduttaa, kun sen alkuperäisellä laatikolla pelasin läpi.

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

Minkähän verran ovat grafiikoita päivitelleet? Xboxin versio näytti jo todella hienolta. Mielestäni yksi hienoimmista lastgen peleistä, vaikka framerate vähän hyppikin.

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Pitäisi varmaan hankkia alkuperäinen versio jostain edullisesti ja pelata läpi. Sen verran kehuja olen nyt pelistä kuullut.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vista-käyttöjärjestelmässä pyörivästä pelistä? Tekijät ovat kyllä sanoneet, että peli tulee Windows XPlle ja sillä ovat vain sitä testanneet.

I heard that JEPC will only run on Windows Vista – is that true?

Derek French says

There are no current plans to do anything like this. The game is currently running under Windows XP and we have not tried any other Windows OS's at this time.

Pelaajalehti taas asioista selvillä kuten yleensä.

Nostoja