Jaetun ruudun moninpelin pahin vitsaus muuttui hulvattomaksi peli-ideaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Jaetun ruudun moninpelin pahin vitsaus muuttui hulvattomaksi peli-ideaksi

28.07.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
6

Screencheat on jaetun ruudun moninpeleissä joko vitsaus tai osa pelistrategiaa riippuen ihan siitä, miten asiaan suhtautuu. Ai mikä screencheat? Screencheat tarkoittaa sitä, kun esimerkiksi COD-peleissä tai Mario Karteissa pelaaja kyttää oman ruudun tuijottamisen sijaan sitä kaverin ruutua nähdäkseen paremmin, missä tämä liikkuu.

Screencheat-nimisen pelin tekijät ovat vetäneet homman sen verran pitkälle, että koko peli perustuu toisen tekemisen kyttäilyyn. Ruudulla viilettävät pelaajat ovat nimittäin näkymättömiä, ja ainoa keino bongata kaverinsa on tuijottaa tämän ruutua ja päätellä värikoodien ja maisemien avulla, missä päin pelialuetta tämä viilettää.

Peli ilmestyy lokakuussa pc:lle, Macille ja Linxuille.

Screencheatin beetatestaus alkaa elokuussa. Siihen voit ilmoittautua tästä linkistä

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Ihan hauska idea kyllä! :)

Joskus muinoin tuli Quake II:n PS1-versiota pelattua ihan älyttömästi nelinpelinä. Ah niitä aikoja! En kyllä enään muista ehtikö siinä paljon seurata kaverin tekemisiä, kun jostain takavasemmalta tuli heti rakettia niskaan jos liikaa huomio herpaantui! :D

Onko mitään vastavaa neljän pelaajan splitscreen peliä olemassa, jota voisi pelata netissä? Siinä ei ainakaan paljon ehtisi kaverin ruutua kyttäämään, kun pelissä olisi mukana muutakin porukkaa, joita ei luonnollisesti voisi sivusilmällä koko ajan seurata.

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Nerokas idea kyllä ja olisi joskus hauska testata. CTR:ssä ammuin pommin taakse ja räjäytin just kaverin kohdalla sen ja jostain syystä valitti minulle siitä, että olisin hänen ruudustaan katsonut. :D

Käyttäjän Dremora90 kuva
Dremora90

N64 Golden Eye ;)

Käyttäjän finngamer kuva
finngamer

Itsekin sain huutia kavereilta jotka pelasivat vain omaa ruutuaan. Pakkohan niitä muitakin oli katsoa! Klassikkovirityksenä tuli sitten teipattua iso pahviruudun keskelle ja pelattua kahden hengen joukkueissa.

Käyttäjän JuZZi kuva
JuZZi

Joo meillä oli kanssa pahvi käytössä kun Duke Nukem Time to Kill oli kovassa kulutuksessa, sittemmin myös Haloa hakatessa on pahvi ollut välillä tarpeen... ;) Itse pelistä, erittäin mielenkiintoinen prokkis!

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Minun tulee aina ihan huomaamattani katsottua toisen ruutua. :D
Mutta ei se mitään haittaa.