Jagged Alliance -strategiasarjalla on satojentuhansien arvoinen tulevaisuus / Uutiset / pelaaja.fi

Jagged Alliance -strategiasarjalla on satojentuhansien arvoinen tulevaisuus

26.05.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Pelaajakunta on antanut tanskalaiselle Full Control -studiolle mahdollisuuden luoda uuden Jagged Alliance -pelin. Tällä viikolla studio sai päätökseen Jagged Alliance: Flashback -projektiaan varten pystytetyn Kickstarter-kampanjansa, josta se onnistui haalimaan peliään varten 368 614 dollarin rahoituksen.

350 000 dollaria alkujaan rahoituspalvelusta hakenut projekti on lisäksi saanut PayPal-lahjoitusten kautta tukea myös noin 12 000 dollarin verran. Lisäys tarkoittaa, että suunnittelemaansa peruspeliin kehittäjät voivat tuoda mukaan ylimääräisenä lisänä vuoristoihin ja kaivoksiin keskittyviä sektoreita.

Jagged Alliance: Flashbackin on Full Controllin mukaan tarkoitus olla arvostetun strategiasarjan ydinideoista koostettu peli, joka kuitenkin olisi samalla myös oma selkeä kokonaisuutensa. Mukana näin ollen nähdään siis vuoropohjaisuuteen nojaavaa palkkasotilaiden komentamista ja hallinnointia, mutta muutamilla lisillä ja hiomisilla.

Full Control odottaa saavansa pelinsä Windowsille, OS X:lle ja Linuxille vuoden 2014 lopulla. Parhaillaan studio valmistelee myös omaa versiotaan klassisesta Space Hulk -strategiapelistä.

Lähde: Kickstarter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Celleri kuva
Celleri

JES!