Jagged Alliance -taktikointi jatkuu Space Hulk -kehittäjien käsissä

Full Control -pelitalon harteille on tipahtanut jälleen yksi vastuullinen tehtävä. Space Hulkin ohella sen on tarkoitus työstää nyt myös uutta Jagged Alliance -peliä.

13.4.2013 02:40

Tanskalainen pelitalo Full Control on palauttamassa 90-luvulla lumonneen Jagged Allience -sarjan markkinoille. Yhtiön lehdistötiedotteen mukaan sarjan uuden osan voi odottaa saapuvan useammallekin eri alustalle, kunhan kehittäjät ovat ensin saaneet uuden Space Hulk -pelinsä jakeluun.

Uutuustuotoksellaan Full Control lupaa tuoda uusia tuulia vanhaan sarjaan pysymällä samalla kuitenkin myös uskollisena monille tutuille mekaniikoille. Varsinaisia yksiyiskohtia suunnittelmistaan se ei kuitenkaan ole vielä jaellut.

Jagged Allience sai alkunsa vuonna 1994, minkä jälkeen se on näyttäytynyt pelaajille myös jo ihan parikin vuotta sitten muun muassa Back in Action -lisänimellä varustettuna. Jälkimmäiset teokset eivät kuitenkaan ole enää saaneet läheskään samanlaista vastaanottoa kuin esimerkiksi suuresti arvostettu Jagged Alliance 2 vuonna 1999.

Lähde: Full Control

Lisää luettavaa