Jäitä hattuun - Cyberpunk 2077:n julkaisuun voi mennä vielä vuosia / Uutiset / pelaaja.fi

Jäitä hattuun - Cyberpunk 2077:n julkaisuun voi mennä vielä vuosia

29.06.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

E3-messujen keskipisteeksi noussut Cyberpunk 2077 voi olla vielä vuosien päässä.

Puolalaisstudio CD Projekt Red esitteli peliä E3:ssa vain suljettujen ovien takana, eikä pelikuvaa ole julkaistu vielä laajemmalle yleisölle. Syykin on nyt selvillä, sillä Cyberpunk 2077 onkin luultua varhaisemmassa vaiheessa kehitysvaiheessa.

CD Projekt Redin johtaja Adam Kiciński on kertonut puolalaisen Bankier-julkaisun haastattelussa, ettei Cyberpunk 2077 ole vielä alpha-vaiheessakaan.

-Sen vuoksi esittelimme peliä suljettujen ovien takana, sen laatu ei ole vielä lopullista tasoa, Kiciński kertoo.

-Tämä oli viimeistellyin osa pelistä, joka oli valmisteltu yhtiön ulkopuolisten ihmisten nähtäväksi.

Kicińskin kommentien perusteella Cyberpunk 2077:n julkaisu on todennäköisesti vielä vuosien päässä.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Haiskahtaa seuraavalta sukupolvelta, ei sinänsä yllätä.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Tästä syystä en oikein pelistä jaksa innostuakaan. Muutenkin E3 esitetyt pelit olivan pääasiassa sellaisia, että ne tulevat sitten joskus. Katsellaan niitä sitten uudelleen, kun julkaisupäivä on max 6kk päässä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Eli siis ööh. Vertical slice vaikka nimenomaan sanoivat ettei se ole. Vahvistivat, että tulisi myös tämän sukupolven konsoleille. Toivottavasti ei tule, koska pelistä tulisi parempi. Jos tulee niin toivottavasti täysin rampautettu versio kuten MGS5 oli last-genille. Oli miten oli, niin pc-version on parempi olla kärsimättä suuntaan tai toiseen konsoleiden sukupolvenvaihdossekoilusta.

Sitten taas toisaalta tämä E3 piti olla alku isolle markkinointikampanjalle kohti pelin julkaisua, missä ei ole mitään logiikkaa jos peli on yhtäänkään yli vuoden päässä.

Lykkäyksiä tietenkin tapahtuu, mutta ei kai tuo firman pomomies voi nyt noin kujalla olla oman pelinsä kehitysvaiheesta. Myöskin nykyään kun devit sanoo julkisesti, että ollaan alpha-vaiheessa, niin kyseessä on oikeasti jo tyyliin viimeinen beta-versio. Se on vain markkinointipuhetta, että ei se valmis peli näytä näin surkealta, älä peru ennakotilaustasi.

CD Projekt RED, että miten se nyt on? Alkaa tuoltakin puljulta viimein tulemaan sitä tyypillistä korporaatiomaista viestintää.

Nostoja