Seuraavan sukupolven konsolien odottamisen tuskaa voi nyt lieventää. Ouya-konsolin ennakkotilaus aukesi nimittäin tänään kaikelle kansalle.

Tulevaa konsolia on ollut mahdollista ennakkotilata jo aikaisemmin sijoittamalla Kickstarter-joukkorahoitukseen vähintään 95 dollaria, eli noin 70 euroa. Laitteen tulevaisuuteen luottaneet sijoittajat saavat omat Ouya-konsolinsa jo maaliskuussa. Konsolin virallinen julkaisu tapahtuu kesäkuun aikana.

Ouyaa on mahdollista ennakkotilata Amazonista, GameStopista, Targetista ja Best Buy-liikkeistä, joista vain Amazon ja GameStop toimittavat laitteita Yhdysvaltojen ulkopuolelle.

Ouya on edullinen kehitysalusta, jolle kuka tahansa voi kehittää pelejä ilman lisenssimaksuja. Ouya-konsoli on myös suunniteltu helposti muokattavaksi. Koko paketti on lyöty kasaan ruuveilla, joten Ouya:n kehittäjät kannustavat pelaajia purkamaan laitteen ja luovan siitä omia visioitaan. Lisätietoja Ouyasta löydät täältä

Olitko ensimmäisten joukossa käynnistämässä Ouyan tulevaisuutta, vai odotitko suunnitelmien toteutumista tähän asti? Löytääkö Ouya tiensä olohuoneeseesi? Herääkö jo ajatusia mahdollisille laitemuokkauksille? Onko Ouya-leivänpaahdin kaukaa haettu ajatus?

Siirry Amazonin Ouya ennakkotilaussivulle tästä.

Lisätty 05.02. Klo.16.32: Ennakkotilaus onnistuu Ouyan omilta kotisivuilta myös Suomeen (kiitos Ride!).

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa