Jalkapalloklassikko Sensible Soccer saa seuraajan suomalaisvoimin / Uutiset / pelaaja.fi

Jalkapalloklassikko Sensible Soccer saa seuraajan suomalaisvoimin

13.11.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
Jalkapalloklassikko Sensible Soccer saa seuraajan suomalaisvoimin

Jalkapallopelisarja Sensible Soccer on saamassa seuraajan uuden seuraajan pitkän tauon jälkeen.

Vuonna 1992 Amigalla ja Atari ST:llä ensiesiintymisensä tehneen Sensible Soccerin seuraaja on saanut nimekseen Sociable Soccer. Sociable Soccerin suunnittelijana toimii pelisarjan alkuperäinen keulahahmo Jon Hare. Pelin kehitystiimi on kuitenkin suomalaisvetoinen, sillä mukana on suomalaisia veteraaneja Remedystä, Mountain Sheepistä ja Sumeasta.

Sociable Soccerin kehitystyötä tuetaan Kickstarter-kampanjalla. Pelille haetaan kaikkiaan 300 000 punnan joukkorahoitusta. Nopeat tukijat pääsevät peliin käsiksi 12 punnan, eli n. 17 euron tukisummalla, mutta isompia summia lahjoittavat saavat tietenkin erikoisherkkuja pelinsä kylkiäisenä. Esimerkiksi 5 000 punnan tukisumman lahjoittaneet pääsevät mökkeilemään Suomeen Jon Haren ja kehitystiimin kanssa.

Sociable Socceria kehitetään pc:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle.

Lähde: Kickstarter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Positiiviset yllätykset ovat parhaita: odotin pelin nimen (ja maininnan suomalaiskehittäjästä) perusteella jotain sosiaalista free-to-play mobiilipeliä, joten yllätyin, kun peli kehitetäänkin ns. "oikeille" pelialustoille. Hienoa!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Positiivinen yllätys nimenomaan, että kyseessä ei ole mobiilipaskaa, mutta tuo nimi on huono silti. Nimestä päätellen olin satavarma, että kyseessä on mobiilipaskaa.

Sensible Soccer on yksi kaikkien aikojen Amiga suosikkejani, joten täytyy toivoa parasta, jos tämän kerranon tarkoitus olla jokin seuraaja sille.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En ole Amigalla pelannut mitään, joten ei ole peli tuttu. Enemmän tämä silti kiinnostaa kuin nykyiset urheilupelit. Esimerkiksi NHL-pelisarjan sijaan on mennyt itsellä pelitunteja 3 on 3 NHL Arcadeen. Toki joskus tulee ihan änäriäkin pelattua kun eksyy veljelle kylään ja siellä jotain matseja otetaan. Pelatahan en kyllä osaa tuota kyseistä sarjaa.