Ensi vuonna olisi jälleen jalkapallon Euroopan-mestaruuskisojen aika, eikä niitä olla sivuuttamassa tälläkään kertaa videopelien maailmassa. Konami on ilmoittanut, että se on solminut yksinoikeussopimuksen koskien kisojen pelioikeuksia, mikä tarkoittaa eFootball Pro Evolution Soccer 2020:een keväällä saapuvaa ilmaista sisältöpäivitystä.

Jo valmiiks PES 2020 sisältää reilut 50 pelattavaa eurooppalaista maajoukkuetta, mutta päivityksellä mukaan heitetään vielä EM-kisojen mukaan teemoitetut joukkueiden asusteet, stadionít ja pallot. EM-kisoille omistetaan tietysti pelissä myös oma tilansa.

Sopimukseen kuuluu lisäksi, että Euroopan jalkapalloliitto UEFAn järjestämät elektroniset jalkapallon EM-kisat pelataan nimenomaan PES 2020:llä.

Varsinaiset jalkapallon EM-ksat järjestetään ensi kesä-heinäkuussa tällä kertaa peräti 12 eri maassa kisojen 60-vuotisen taipaleen kunniaksi. Vuonna 2016 EM-kisat pidettiin Ranskassa. Myös tuolloin virallista EM-kisasisältöä nähtiin Konamin PES-sarjassa. 

Kauppoihin itse eFootball Pro Evolution Soccer 2020 -peli suuntaa 10. syyskuuta. Tulossa se on PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Lähde: Konami

Lisää luettavaa