Electronic Arts on teettämässä kesäkuussa Brasiliassa starttaaville jalkapallon maailmanmestaruuskisoille oman virallisen pelinsä. EA Sports 2014 FIFA World Cup Brazil on odotettavissa Suomeen näillä näkymin huhtikuun 16. päivä.

Mukaan luvataan kaikkiaan 203 eri maajoukkuetta, 7 469 pelaajaa ja 21 uutta stadiumia, minkä lisäksi itse pelattavuutta on tällä kertaa tehostettu esimerkiksi parannetulla pallonhallinnalla sekä syöttelyllä. Mukana olevan noin kymmenen pelitilan joukosta löytyy vuorostaan muun muassa mahdollisuus pelata MM-kisat läpi alkukarsinnoista alkaen.

Pelisivusto Polygonin saamien tietojen mukaan EA on kauppaamassa 2014 FIFA World Cup Brazilia täyteen hintaan. Peli julkaistaan myöskin vain PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle konsolien suuren pelaajakannan johdosta.

Pari vuotta sitten jalkapallon EM-kisojen aikaan Electronic Arts jätti virallisen kisapelin väliin ja julkaisi sen sijaan tapahtuman mukaan brändättyä lisäsisältöä FIFA 12:een. FIFA 14:ään EA on luvannut tuoda MM-kisasisältöä toistaiseksi vain FIFA Ultimate Team -pelitilaa varten.

Lähde: Electronic Arts, Polygon, Eurogamer

Lisää luettavaa