Jälleen uusi pelileffa - Tulossa kalkkunaa vai mehevää pihviä? / Uutiset / pelaaja.fi

Jälleen uusi pelileffa - Tulossa kalkkunaa vai mehevää pihviä?

2.06.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
12

Näyttää silti, että me pelaajat saamme jälleen uuden jännityksen kohteen. Pelileffoilla ei ole mikään maailman paras maine, ja vuosikausien jahkailun jälkeen Splinter Cell -pelisarja on viimein tulossa valkokangasmuodossa.

Elokuvan ohjaa Doug Liman. Liman on ohjannut leffoja kuten Medusan verkko (The Bourne Identity) ja Mr. & Mrs. Smith. Molemmat toimintapäristelyt olivat sopivan typerää aivot narikkaan sunnuntaina -viihdettä, joten saa nähdä, miten Sam Fisherin seikkailut valkokankaalle muuntautuvat. Uusin Limanin elokuva on Suomessakin juuri elokuvateattereihin tullut Tom Cruise -rymistely Edge of Tomorrow.

Fisherin saappaisiin on astumassa Tom Hardy, joka tunnetaan parhaiten The Dark Knight Rises -leffan Banena. Todellisen läpimurtonsa hän teki kuitenkin elokuvassa Locke.

Liman työstää tällä hetkellä käsikirjoitusta kuntoon pääosanesittäjänsä kanssa, joten intoa tekijöillä ainakin riittää

Limanin mukaan leffassa seurataan hieman nuoremman Sam Fisherin otteita. Onko tämä sitten huono vai hyvä asia jää nähtäväksi.

Splinter Cell -elokuvan pitäisi tulla teattereihin ensi vuonna.

Lähde: IGN.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän H3kk3 kuva
H3kk3

Splinter Cellissä on kyllä potentiaalia hyväksi elokuvaksi. Vähän tosin pelottaa, että leffa ei jaksa keskittyä hiiviskelyyn introa pidempään ja leffasta tulee suurille massoille suunnattu popcorn action joita nyt saadaan enemmän kuin tarpeeksi. Toivotaan kuitenkin parasta (jälleen kerran....)

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

^ Jeps, ehdottomasti olisi kyllä potentiaalia vaikka trilogiaksi mutta perushuttua taitaa taas olla tulossa. Mieluusti olen erittäin väärässä.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Lisenssi huttua tulossa, toivottavasti olen väärässä...

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

En edes tiedä, mitä odotan tältä elokuvalta, mutta toivon itsekin olevani väärässä.

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Itselle Splinter Cell on aika tylsä aihe. Ei ole pelien juoni ainakaan ikinä säväyttänyt. Ohjaaja ok, mutta Hardy aka madmax on kyllä loisto näyttelijä. Hardy on aika kovaa kamaa ollu viimeiset 3-4 vuotta ja näyttäs vielä olevan ainaki pari vuotta eteenpäinkin.

Käyttäjän KemistiOMG kuva
KemistiOMG

Tämähän on ollut tiedossa jo pidemmän aikaa?

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Ei varmaan ihan Uwe Bollin tasoista kinkkua ole tulossa, mutta kinkkua kuitenkin.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Bourne trilogiahan oli aivan loistava vaikka joku taas varmasti on kaikki twistit tiennyt jo ekan kymmenen minuutin jälkeen. En kyllä sitä ihan aivot narikkaan viihteeksi sanoisi. Varsinkin kun katsoo kaikki kolme leffaa putkeen niin homma toimii hemmetin hienosti.

Käyttäjän woni686 kuva
woni686

Täytyy kyllä myöntää että hyvä näyttelijä ja ohjaaja on elokuvalla valittu. Bournet on hyviä leffoja ja suosittelen katsomaan hardyn lawless- ja warrior- elokuvat. Toivottavasti tulisi hyvä leffa.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Itelle ei kyllä bournet uponnut yhtään. En kyllä nää miten tästäkään saataisiin oikeesti hyvää leffaa mut voi tästä ehkä ok aivot narikkaan toiminnan saada. No sit näkee ku leffa tulee että millanen se on.

Nostoja