Jälleen uutta pelielokuvaa pukkaa - vastatuulesta huolimatta / Uutiset / pelaaja.fi

Jälleen uutta pelielokuvaa pukkaa - vastatuulesta huolimatta

25.07.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
3

Uncharted-pelin leffaversio on saanut virallisen julkaisupäivän. Ihan heti pätkää ei kuitenkaan elokuvateattereissa nähdä, sillä The Hollywood Reporter -lehden mukaan jälleen uuden pelielokuvan pitäisi ilmestyä kesäkuun 10. päivä vuonna 2016.

Ohjaajan pallilla istuu mainiosta The King of Kong -pelidokkarista tunnettu Seth Gordon. Tätä ennen ohjaajiksi oli jo ilmoitettu niin David O. Russell kuin Neil Burgerkin, mutta he molemmat astuivat syrjään ohjaajan paikalta.

Myös käsikirjoittaja on vaihtunut useaan otteeseen, joten siinä mielessä projekti on ollut hieman vastatuulessa. Kesäkuun julkaisupäivä ounastelee kuitenkin sitä, että elokuvasta odotellaan ainakin jonkinmoista kesähittiä.

Lähde: Polygon.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ravenwood kuva
Ravenwood

En oikein ymmärrä miksi Unchartedista pitäisi tehdä elokuva kun pelit itsessään on jo niin elokuvamaisia. Odotukseni eivät ole kovin korkealla.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No kauan on tätäkin projektia yritettty viedä eteenpäin, joten pahoin pelkään, että jälleen yksi paska peliaiheinen leffa tulossa....toivottavasti valitsevat edes sen ainoan oikean vaihto-ehdon Nathan Draken rooliin...

IMAGE(http://i50.tinypic.com/2zrhvuq.jpg)

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Unchartedista ja Naughty Dogista puheen ollen; Sony paljasti Comic-Con julisteen tulevalle The Last of Us-leffalle. Yllätyin, että ei näytä kokevan samaa tuotantohelvettiä kuin Uncharted, vaan tuntuu tulevan nopeasti pihalle.
Kaksi lempisarjaani kautta aikojen, äläs Sony sitten kuse tätä! :P
IMAGE(http://www.destructoid.com//ul/278644-h1.jpg)

Nostoja