Jälleen yksi pc-peli Xbox 360:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Jälleen yksi pc-peli Xbox 360:lle

3.07.2007 // Kirjoittanut: Riot
30

Ubisoft esitteli Dark Messiah of Might and Magicin Xbox 360 -version jo toukokuun Ubidays-tilaisuudessaan, mutta julkaisi pelistä kuvia ja virallisen tiedotteen vasta nyt.

Ubisoft ei tunnetusti tyydy tuomaan pelejään vain yhdelle alustalle, vaikka aluksi siltä näyttäisikin. Arkanen tekemä ja Valven Source-pelimoottorilla toteutettu mainio fantasiatoimintapeli Dark Messiah ilmestyi puolisen vuotta sitten pc:lle. Nyt Ubisoft Annecy on rakentamassa Arkanen ja Valven kanssa paranneltua ja muokattua versiota Xbox 360:lle.

dme_x360_scr_xana_012.jpg

Pohjimmiltaan luvassa on sama seikkailu, mutta hienosäätöä tehdään paljon. Käyttöliittymää on muokattu suoraviivaisemmaksi ja yksinkertaisemmaksi. Joitakin roolipelimäisempiä elementtejä on leikattu pois, mutta tuottaja Stephane Baudet ei eritellyt, mitä nämä olivat.

Pelin aloittava kenttä on täysin uusi, ja pelissä yhteensä neljä uutta kenttää. Moninpeliin panostetaan paljon. Konsoliversion moninpelissä ei kehitetä hahmojen kykyjä taistelujen aikana kuten pc-versiossa, vaan pelihahmoille valitaan kuusi erikoiskykyä ennen taistelua.

Graafisesti Xbox 360 -versio oli Ubidaysin esittelyssä pettymys. Tekstuurit olivat karuja, eikä yleisilme ollut niin hieno kuin pc:llä. Ubilta kuitenkin todettiin, että grafiikkamoottoria ollaan vasta rukkaamassa uusiksi, joten peli tulee näyttämään vielä paljon paremmalta.

Dark Messiahin Xbox 360 -versio julkaistaan vuoden 2008 alussa.

dme_x360_scr_cyclop_003.jpgdme_x360_scr_leanna_007.jpgdme_x360_scr_mp_knight_009.jpgdme_x360_scr_pier_001.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Sairaan kaunista!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Täytyy kyllä sanoa, että pirun kaunista on. Noin tarkkoja tekstuureja toivoisi tulevan tulvaisuudessakin xbox360 ja Ps3 peleihin, tosin kuvat lienevät pc-versiosta.

Käyttäjän traakki kuva
traakki

Jes tätä olen odottanut että koska tämä peli julkaistaan xboxille...itse käyn ostamassa xboxin tänään...

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

No on kyllä kaunista katseltavaa.Varmasti moni Boxi fani on odottanut tätä päivää

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Loistava uutinen, steamista lataamani pc-demo ei jaksanut toimia koneellani kuin 10fps, mutta kova pelijano jäi silti. Pääseepä nyt viimeinkin pelaamaan tämänkin läpi :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

kyllä on todella kaunista ja kuvat ovat 360 versiosta, ainakin jos ign sivustoon on luottamista. omalla koneella tota aikoinaan yritin pelata mutta se oli sen 5-10fps ni nyt on sitten hyvä vetässä boxilla toi läpi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Jes tätä olen odottanut että koska tämä peli julkaistaan xboxille…itse käyn ostamassa xboxin tänään…"
teet elämäsi virheen. Ei konosoleita näiden pelien takia osteta

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mä olen kuvitellut että konsoleita ostetaan jotta voisi pelata itseään kiinnostavia pelejä?
Ja noitahan nyt löytyy jo jokaisen makuun XO:lta.
Varmasti myös pelejä joita ps3 fanipojatkin tahtoisivat pelata.

Jottei täysin offtopic niin kivalta näyttää kyllä. Tuo lisää tahkottavaa kunhan Oblivion on täysin tahkottu läpi. :)

Käyttäjän jones kuva
jones

Kyllä on tyylikäs.. tätä pitää päästä kyllä kokeilemaan ennen kuin uskaltaa ostaa.. en ole meinaa tätä pelannut PC:llä joten saas nähdä miten on kääntynyt Boxille.. Jos on kääntynyt yhtä hienosti kuin miltä näyttää niin ostoskoriin menee..

Käyttäjän Leise kuva
Leise

Ostin juuri pc-version Cdonin kesäalesta hintaan vaivaiset 15 euroa, joten en ole kyllä ihan heti ostamassa tuota Xbox-versiota. Muuten kyllä varmaan olisin ostanut tuon XO-version, sen verran tuo vanha pc-demo kolahti.