The Witcher 3: Wild Huntista kuiskutellaan jälleenmyyjäpiireissä.

Viime viikonloppuna ranskalainen E.Leclerc ja belgialainen Smartoys lisäsivät kukin verkkokauppaansa The Witcher 3: Wild Hunt Enhanced Edition -nimellä kulkevan parannellun version viime vuoden roolipelihitistä. Jälleenmyyjät ilmoittivat tekeleen julkaisupäiväksi 5. helmikuuta, mutta eivät antaneet minkäänlaista selvitystä lähteistään.

The Witcher -sarjan aiemmat kaksi osaa ovat saaneet vuorollaan Enhanced Edition -käsittelyn, joten täysin puun takaa julkaisu ei tulisi. Tällä hetkellä pelikansa vartoo pelin näillä näkymin viimeiseksi jäävää jättilaajennus Blood and Winea, ja moni uutissivusto spekuloikin mahdollisen Enhanced Editionin pakkaavan kaiken pelin lisäsisällön yksiin kansiin.

Peliä kehittävä CD Projekt RED on kuitenkin tyrmännyt huhut ja pelaajien haavekuvat täysin. Virallisella keskustelufoorumillaan studio painottaa, ettei minkäänlaista Enhanced Editionia ole olemassa. Tiedossa ei kuitenkaan ole, yrittääkö studio pitää myöhemmälle tarkoitettuja julkistuksia salassa, vai ovatko jälleenmyyjät vetäneet huhunsa täysin hatusta.

The Witcher 3:n Blood and Wine -laajennus ei ole saanut vielä virallista julkaisupäivää, mutta sen on kerrottu ilmestyvän kuluvan vuoden ensimmäisen puoliskon aikana.

Lähde: CD Projekt RED, VG247

Lisää luettavaa