Jälleenmyyjät vihjaavat parannellusta Witcheristä – kehittäjä kieltää kaiken / Uutiset / pelaaja.fi

Jälleenmyyjät vihjaavat parannellusta Witcheristä – kehittäjä kieltää kaiken

11.01.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
Jälleenmyyjät vihjaavat parannellusta Witcheristä – kehittäjä kieltää kaiken

The Witcher 3: Wild Huntista kuiskutellaan jälleenmyyjäpiireissä.

Viime viikonloppuna ranskalainen E.Leclerc ja belgialainen Smartoys lisäsivät kukin verkkokauppaansa The Witcher 3: Wild Hunt Enhanced Edition -nimellä kulkevan parannellun version viime vuoden roolipelihitistä. Jälleenmyyjät ilmoittivat tekeleen julkaisupäiväksi 5. helmikuuta, mutta eivät antaneet minkäänlaista selvitystä lähteistään.

The Witcher -sarjan aiemmat kaksi osaa ovat saaneet vuorollaan Enhanced Edition -käsittelyn, joten täysin puun takaa julkaisu ei tulisi. Tällä hetkellä pelikansa vartoo pelin näillä näkymin viimeiseksi jäävää jättilaajennus Blood and Winea, ja moni uutissivusto spekuloikin mahdollisen Enhanced Editionin pakkaavan kaiken pelin lisäsisällön yksiin kansiin.

Peliä kehittävä CD Projekt RED on kuitenkin tyrmännyt huhut ja pelaajien haavekuvat täysin. Virallisella keskustelufoorumillaan studio painottaa, ettei minkäänlaista Enhanced Editionia ole olemassa. Tiedossa ei kuitenkaan ole, yrittääkö studio pitää myöhemmälle tarkoitettuja julkistuksia salassa, vai ovatko jälleenmyyjät vetäneet huhunsa täysin hatusta.

The Witcher 3:n Blood and Wine -laajennus ei ole saanut vielä virallista julkaisupäivää, mutta sen on kerrottu ilmestyvän kuluvan vuoden ensimmäisen puoliskon aikana.

Lähde: CD Projekt RED, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Aiempaan (osiin 1 ja 2) pohjautuen voisi olettaa tuollaisen tulevan mutta en keksi mitä tarkoitusta varten tuo tulisi ja erityisesti jo nyt. Toki jos se on kaikki päivitykset, korjaukset sekä lisäosat yhteen pakkaava setti, niin onhan se ihan perusteltu, järkevä pakkaus.

Ymmärtääkseni kuitenkin nuo 'enhanced'-versiot ovat aiemmin tuoneet myös jotain ilmaista ekstraa ja korjauksia, joita ei ole tainnut erillisiä päivityksinä ja/tai fixeinä olla, joten sen vuoksi vähän ihmetyttää. Ymmärtäisin paremmin jos version nimi ei olisi enhanced vaan joku 'complete' tai 'goty'. Aiemmissa peleissä kuitenkin oikeasti oli sitä korjattavaa ja ehostamista, toisin kuin tässä uusimmassa, joka on hieno paketti jo nykyisellään. Tämän kautta siis pelkkä normaali fiksaaminen ja DLC:t riittäisivät. Ei sillä, että en ottaisi CDProject Redin tyylistä 'enhanced'-pakettia vastaan, erityisesti kun se on aiemmin jaettu myös peruspelin omistajille.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

eikös ne sanonu jo aikasemminkin ennen pelin ulos tuloa että mitään Enhanced Editionia ei tulisi