James Bond Activisionille / Uutiset / pelaaja.fi

James Bond Activisionille

5.05.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
5

Activision julkaisee kaikki James Bond -pelit aina vuoteen 2014 asti. Sen mahdollistaa pelitalon solmima lisenssisopimus elokuvajätti MGM:n ja EON Productions -tuotantoyhtiön kanssa.

Agentti 007:n aikaisemmat toilailut yhdistetään EA-pelijättiin. Olisikin mielenkiintoista tietää, miten yhtiö päästi lisenssin lipsahtamaan otteestaan. EA:lla riittää rahaa lisenssikiinnityksiin, mutta se ei tarkoita, että firma tekisi tyhmyyksiä. Voikin hyvin olla, että yhtiö on ennustanut James Bondin tähden olevan laskussa uuden näyttelijäkiinnityksen myötä, ja jättänyt tästä syystä panostamatta lisenssiin.

Activision saa kehittää ja julkaista elokuviin perustuvia pelejä, mutta myös agenttiseikkailuja, jotka eivät pohjaudu niihin.

Vielä toistaiseksi ei ole tiedossa, mikä on ensimmäinen sopimuksen turvin toteutettu peli, mutta oletettavasti markkinoille ilmestyy jotain tulevaan, Daniel Craigin tähdittämään Casino Royale -uusintaversioon perustuvaa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän feldon kuva
feldon

James Bondista on tullut vähän samanlainen ilmiö kuin Euroviisuista: kaikki niitä katsovat, mutta kukaan ei ota vakavissaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Arvostan juuri James Bond elokuvasaagaa niitten vanhojen osien perusteella. Nykyiset versiot ovat olleet aikamoista tuubaa. Kuitenkin se että niitä ei ole tuotettu Hollywoodissa ja perustuu oikeaan M16 tiedustelupalveluun joka on konservatiivista brittimeiningiä. Se vielä viehätti 80-luvun bondeissa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Bondi pelit olis hyvii jos pääsis samaan tunnelmaan ku elokuvis.omaperäsempiä laitteita, vakoilua,hyvä uudistus olis jos sais pelata vapammin.

mielestäni bondit on niitä pelejä mis pitäs olla hyvät grafiikat.huom tuo oli oma mielipiteeni.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

kjmcivabh jiugd hsxfzva xwspvu xvjkr vdarhnjs krsijwam

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

tjkrewjgrekj5hjgjqwlktjqrwlrjew jqlwrjwelrjwlkrjqewrlkjfqkwjrkem e jklqjrqjrwljet kljrklewjr kjq rlkjq lkjetökjfnmgqokju5rw