Jännitys tiivistyy: Soma- ja Amnesia-kehittäjän seuraavasta pelistä saatiin lisää vihjeitä / Uutiset / pelaaja.fi

Jännitys tiivistyy: Soma- ja Amnesia-kehittäjän seuraavasta pelistä saatiin lisää vihjeitä

1.03.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Soma, Amnesia, Frictional Games, kauhu, I Am Tasi

Vuodenvaihteesta asti kiusoitellusta Frictional Gamesin seuraavasta pelistä on tihkunut taas uusia vihjeitä.

Frictionalille tuttuun tapaan uudesta hankkeesta on vihjailtu alun perin osoitteessa NextFrictionalGame.com, johon ilmestyi aluksi animaatio pienestä sykkivästä solumaisesta objektista. Sittemmin se on kasvanut muistuttamaan enemmän sikiötä, minkä jälkeen kiinnostuneet ovat onnitsuneet kaivamaan esiin myös kolme kappaletta erilaisia Frictionalin YouTube-kanavalle listaamattomana ladattuja videoita.

Videoista ensimmäinen on lähinnä lyhyt pätkä, jossa tutkaillaan jonkinlaisella piirroksella varustettua kiveä. Toisessa vuorostaan kuullaan lähinnä epämääräisiä ääniä, kun taas viimeisimmässä löydössä kuullaan jopa puhetta, joka ei sekään välttämättä enteile kauhean rentoa kokemusta. Jonkinlaisesta myrskystä ja sinisestä hohdosta saadaan vähäksi aikaa myös kuvamateriaalia.

Frictional on kiusoitellut aiemmin vastaavanlaisissa merkeissä myös sen aiempia pelejä, kuten Somaa ja Amnesia: The Dark Descentia. Tiedossa ei ole tällä hetkellä ollenkaan, milloin ruotsalaisstudiolta voidaan odottaa varsinaista konkreettisempaa julkistusta.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Odottelen innolla, mitä saadaan.

Amnesia sarjaa kokeilin, mutta liiana myöhään. Grafiikka ja pelattavuus olivat jo silloin liian vanhanaikaisia ja huonosti vanahentuneita, että peli jäi. Ehkä myöskään keskiaikainen linna teemana ei niinkään napostellut.

Somasta voi sanoa pelkästään ylistystä ja kehua. Yksi parhaita scifikauhuja joka on ikinä tehty. Vaikka pelin vetää läpi pelkästään casual modella (ei kuolemia), niin peli tarjoaa paljon pohdintaa ja ahdistusta. Harvemmin pelissä pohditaan ihmisyyttä samalla tasolla kuin tuossa pelissä.

Tältä pohjalta odotukset on kovat tulevan pelin suhteen.