Jännitystä ja räiskintää tarjoava Metro-sarja suuntaa uudelle sukupolvelle / Uutiset / pelaaja.fi

Jännitystä ja räiskintää tarjoava Metro-sarja suuntaa uudelle sukupolvelle

31.03.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Dmitri Gluhovskin suosittuihin romaaneihin pohjautuva Metro-pelisarja on tulossa uuden sukupolven alustoille. Julkaisija Deep Silver vahvisti asian sarjan kotisivuilla, kun italialaiselle Everyey-sivustolle ilmaantuneet mainoskuvat Metro Reduxista alkoivat levitä laajemmin verkossa.

Nettiin levinneiden kuvien mukaan Metro Redux olisi PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle suuntaava paketti, josta löytyisi sekä Metro 2033- että myös Metro: Last Light -peli lisäsisältöineen ilmeisesti aiempaa hiotummassa kuosissa. Deep Silver on virallisessa vahvistuslausunnossaan ollut vielä kuitenkin epämääräinen sen suhteen, mikä kaikki kuvien antama tieto lopulta pitää paikkaansa. Julkaisijan mukaan otokset ovat peräisin vanhasta suunnittelupresentaatiosta, jossa on toki totuudenmukaisia tiedonjyviä mutta paljon myös hypoteettisia ideoita.

Varsinaisen paljastuksen Metro Reduxin osalta Deep Silver on aikeissa tehdä ensi kesän E3-messujen aikoihin.

Lähde: Enter the Metro, All Games Beta

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ostan. Last light melkein kokonaan pelattuna, mutta lisärit puuttuu ja 2033 en ole eedes kokeillut. :)

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Kummatkin omistan jo pc:llä <3

Lainaus

"Metro: Last Light -peli lisäsisältöineen ilmeisesti hiotummassa kuosissa"

Veikkaan että ne jotka jo valmiiksi omistavat nuo eivät saa näitä mitään patcheja jotta heidänkin pelinsä olisi "hiotummassa kuosissa". Vaikka nämä pelit mielestäni olivat loistavia niin kyllä niissä olisi ollut hiomista bugien ja typeryyksien kanssa. esim ranger modessa ei koskaan tiennyt kuinka paljon sinulla on ammuksia, ainoastaan kaupoissa pystyi tarkastamaan ammusmääriä.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Helkkari sentään! Juuri tilasin nämä kaksi peliä PC:lle kun oli tuo Last Light jäänyt väliin ja 2033 konsoliversiosta tuli hankkiuduttua eroon ajat sitten.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Joo tosiaan enemmän nyt kiinnostaa se, että miten hoitavat PC-puolen päivitykset. Parashan olisi juuri se että kummatkin pelit muuttuisivat "GOTY" muotoon ja vanhat ostajat voivat ostaa upgraden, paskin on Desu Ex tapa että peli on aivan kokonaan uusi ja vanhan version omistajat saivat yhtä suuren alennuksen mitä peliin tuli muutaman viikon jälkeen kaikille.

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Olispa avoimenmaailmanpeli. Olispa avoimenmaailmanpeli. Pakko olla. Last light oli hyvä peli, muttei niin hyvä ku mitä hypetin. Metro 2033 kirjan luin ja se loi kovat odotukset sitä kohtaan. Metro maailma on luotu avoimenmaailman Metro peliä varten. Se vois olla samanlailla tehty kuin Destiny, mutta pelkkä yksinpelikin kelpais sellaisenaan.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Flash

Olispa avoimenmaailmanpeli. Olispa avoimenmaailmanpeli. Pakko olla. Last light oli hyvä peli, muttei niin hyvä ku mitä hypetin. Metro 2033 kirjan luin ja se loi kovat odotukset sitä kohtaan. Metro maailma on luotu avoimenmaailman Metro peliä varten. Se vois olla samanlailla tehty kuin Destiny, mutta pelkkä yksinpelikin kelpais sellaisenaan.

Lueppas uutinen.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Täältä päästä löytyy myös Metro: Last Light pc:lle ja itse Metroa taas ei joten tuo kiinnosta varsinkin pc:lle, hyllystä löytyy myös Stalker-sarja :p.

Nostoja