Jännitysseikkailu Deadlightia tarjoillaan ilmaiseksi – nappaa vielä kun voit / Uutiset / pelaaja.fi

Jännitysseikkailu Deadlightia tarjoillaan ilmaiseksi – nappaa vielä kun voit

15.08.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

GOG.com-kauppapaikka tarjoilee taas ilmaista pc-pelattavaa vielä seuraavan vuorokauden ajan. Halukkaat voivat käydä nappaamassa sen kautta nyt Deadlight: Director's Cutin, joka on ehostettu versio alunperin vuonna 2012 julkaistusta sivulta kuvatusta jännitysseikkailusta.

Tarjous toimii GOGissa houkuttimena siellä parhaillaan käynnissä olevaa Piñata Madness -kampanjaa varten. Sen aikana kauppapaikalta voi ostaa noin 2,69 eurolla virtuaalisen piñatan, joka sisältää yhden siihen satunnaisesti valittavan noin 5-44 euron hintaisen pelin.

Tarjolla on muun muassa Pillars of Eternitya, Shadow Warrior 2:ta ja Heroes of Might & Magic V:tä. GOG-ylläpito myös lupaa, ettei virtuaalipiñatasta ole mahdollista saada yhtä peliä kahteen otteeseen.

Tutustua tempaukseen voi GOG.comin etusivulla, jolta löytää myös Deadlightin lunastuslinkin. Ohessa vielä vanhan traileri Deadlightista.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Ilmainen Deadlight oli toki hyvä tarjous, mutta mielestäni Piñata Madness -kampanjaa kannattaa välttää kuin ruttoa, sillä tuo on vain tarjoukseksi naamioitua uhkapeliä sillä suurimman osan ajasta rahaa tuntuu palaavan tyhjään paitsi joillakin onnekkailla jotka tyhjentävät pajatson. Nolla peliä jäi käteen, ainostaan karmeaa scheisseä, pelejä jotka on jo Steamin kokoelmisa tai niitä jotka ei kiinnosta tippaakaan, paskin ale ikinä. Toki omaa tyhmyyttä kun menin tuohon lankaan vaikka on suht päivänselvää että tuossa lotossa vain harvat ja valitut voittavat.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Angel of Death

.

Ihan uteliaisuudesta kiinnostaisi kuulla, mitä nämä huonoimmat saamasi pelit olivat?

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death
Lainaus käyttäjältä Riepu

Lainaus käyttäjältä Angel of Death.Ihan uteliaisuudesta kiinnostaisi kuulla, mitä nämä huonoimmat saamasi pelit olivat?

Kyn, 58 metacriticissä, reilusti negaa steamissa (58% positiivista), ilmeisesti peli on aika buginen, korjaamaton ja kaatuilee.

Guild 2, 61 metacriticissä, kohtalaisesti negaa steamissa (66% positiivista), ilmeisesti myöskin buginen.

Okei, ilmeisesti (toivottavasti) ei ihan karmeita pelejä, mutta keskinkertaisia, ainakin arvosanojen perusteella.

World in Conflict, ilmeisesti on ollut aikanaan noin 10 vuotta sitten kohtalainen arvostelumenestys, mutta RTS ei juuri kiinnosta Halo Warseja lukuunottamatta ja nekin vain Halo-universumin takia.

Loput onkin niitä jotka löytyy jo steamista, Saint's Row IV, Trine 2, Shadow of Chernobyl (levyllä) jne.

Käyttäjän Somionza kuva
Somionza

Toi Piñata on aika tuurista kiinni mitä tulee. Itse hommasin kokeeksi 4 Piñataa, ja sain peleiksi: Rime, Pinstripe, S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat ja Metro 2033 Redux. Eli aika hyviäkin tuli.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Oikeaa rahaa en "sika säkissä" periaatteella mene käyttämään, Deadlight:kin on jo Steamissa ja DC:n sain Humble Bundlesta hiljattain, mutta ei kai se pahaa tee jos sama peli on toisella kauppapaikallakin kun kerran ilmaiseksi saa.

Käyttäjän Jawk kuva
Jawk

Ostin yhden pinatan ja tuli Brothers – A Tale of Two Sons. (90% metacritic)

Nostoja