Japani sekosi taas: Pokémonit palasivat! Katso kuvat! / Uutiset / pelaaja.fi

Japani sekosi taas: Pokémonit palasivat! Katso kuvat!

29.09.2006 // Kirjoittanut: LassiK
53

Pöly alkaa laskeutua Tokiossa, kun Pokémonin Diamond- ja Pearl-versiot ovat olleet myynnissä kaksi täyttä jonojen täyttämää päivää. Ensimmäisten raporttien mukaan kaksi toimituserää eli yhteensä yli kaksi miljoonaa peliä päätyi jo pelaajien käsiin. Famitsun mukaan jonoja nähtiin pelikaupoissa ja Pokémon Center -myymälöissä iltaan asti. Myynti teki DS:n peliennätyksen eli peittosi New Super Mario Brosin.

Japanilaisen pelilehden sivustolla näkee myös uusia kuvia hulluista jonoista.
Myös täältä löytyy kuvagalleria julkaisutunnelmista. Myynnissä oli myös DS Liten erikoisversio, jota tuskin enää löytää kauppojen hyllyltä. Siitä ja muusta jonotuksesta kuvia on tässä galleriassa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tuoppi kuva
Tuoppi

En kyllä jaksaisi jonottaa yhden pelin takia niin kauan. Toisin kuin konsolin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Japskit tykkää pokemon peleistä eikä siinä mitään,koska kyllähän tuota itseltänikin löytyy Red,Gold,Crystal,Sapphire ja Fire Red :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

On kyllä hienon näkönen pokemon DS:ssä siisti kuvio....

Käyttäjän Anaconda kuva
Anaconda

Suomessa kun katselee Pokemonien ostajakuntaa, niin painottuu pitkälti alle 14-vuotiaisiin. Tuolla jonossa näkyi olevan lähes pelkästään aikuisia ihmisiä, jotka jättivät vielä ilmeisimmin työpäivän välistä, koska miten he muuten olisivat voineet tuolla koko päivää seistä? Tai mikä vielä uskomattomampaa, ottivat sitten lomapäivän pelin jonotuksen takia. Only in Japan.

Käyttäjän Anaconda kuva
Anaconda

Toi Pokemon-hattunen nainen tuon vikanlinkin kuvissa on muuten söpö. :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei hyvää päivää.

Käyttäjän Wiii kuva
Wiii

Japania ei voi selittää millään ^_^
Aika järkyttäviä nuo jonotus kuvat =O
Hmh "kaikki halukkaat eivät saaneet omaansa" just... Ei edes 2 Milj riittänyt? lähellekkään? Olispa täällä pohjoismaissa tollanen into mm. Suomenlahden suojelua kohtaan.

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Pöpömon on pöpömon. Nintendolla voi noin 100-vuoden aikana mennä niin huonosti kun mahdollista, mutta jo pelkällä Pokemon-sarjalla pysyttäisiin reilusti plussalla.

Sääli sinällään, että Pokemon spinoffeilla tehdään enemmän rahaa kuin tupakkateollisuudella :b

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Varsin mieltäkohottava näky. Tulee olo että ei ole yksin maailmassa kun yleensä saa "tavallisilta pulliaisilta" outoja katseita ehdotuksia muista sijoituskohteista kun ostelee pelejä. Japanissa asia on niin toisin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Paska myy niin se vain on." Jokaisella on oma peli makunsa eikä siitä käy kiistäminen, jos japanilaiset hurahtaa yhdestä pelistä noin paljon, niiin siinä meillä eurooppalaisilla mietittävää :D

Nostoja