Japani valmistautuu konsolisotaan - Xbox One samanhintainen kuin PS4 / Uutiset / pelaaja.fi

Japani valmistautuu konsolisotaan - Xbox One samanhintainen kuin PS4

27.05.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
8

Microsoftin Xbox One -konsoli saapuu viimein Japaniin syyskuun 4. päivä. Kinectillisen Xbox One -paketin hinta tulee olemaan 49 980 jeniä eli noin 355 euroa. Ilman Kinectiä myytävän paketin saa halvemmalla. Pelkästä konsolipaketista ilman Kinectia joutuu pulittamaan noin 285 euroa.

Ilman Kinectia myytävän Xbox One -konsolin ohjehinta on Japanissa täsmälleen sama kuin PlayStation 4:n. PlayStation 4 tuli Japanissa myyntiin helmikuussa.

Japanissa Xbox Onen julkaisupelejä ovat Forza Motorsport 5, Kinect Sports Rivals, Dead Rising 3, Ryse: Son of Rome, Tomb Raider: Definitive Editon, Thief, Murdered: Soul Suspect, Call of Duty: Ghosts sekä D4: Dark Dreams Don't Die.

Xbox One tulee myös Suomeen virallisesti syyskuussa.

Lähde: Eurogamer.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Kun katsoo PS4:n ja Wii U:n myyntejä ko. saarella, niin pelastavaa enkeliä todellakin kaivataan.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Veikkaan, että menestys tulee olemaan historiallisen huono.

Käyttäjän Milkshake kuva
Milkshake

Japanin merkitystä kotikonsolimarkinoilla liioitellaan paljon. Viime sukupolvessa Japanin osuus kotikonsolimyynneistä oli reilusti alle kymmenyksen, ja ymmärtääkseni Iso-Britania on jo kirinyt japsien ohi.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No eikös tuossa taannoin Pelaajan artikkelissakin todettu, että Japani on nykyään käsikonsolien (siis 3DS:n) maa....tosiaan kotikonsoli-sotaan Japanin merkitys tulee varmaan laskemaan entisestäänkin, selvää kuitenkin lienee, että Microsoftin on turha suuria määriä Xbox Onea Japaniin toimittaa...vaikka viime konsolisukupolven alkupuolella Microsoft toden totta panosti enemmän sinne JRPG-puolelle, mutta siitä huolimatta ei Boxi siellä juuri menestynyt.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kylläpä halvalla lähtee näihin meidän hintoihin verrattuna! Ei tule menestymään tämäkään Xbox tuolla saarella niin kuin ei ne aikaisemmatkaan.

Käyttäjän jmetsara kuva
jmetsara

Polkuhintaan tuntuu menevän. Valmistajille kai on tärkeintä on saada japsipelit omille konsoleille.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onpa halpaa! Onko tuossa hintaerossa muitakin syitä halpuuteen kuin verotukset ja muut kulut?

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Ihan sama, vaikka myynti olisi huono Japanissa. Pääasia, että ne jotka konsolit haluaa, saa ne helpolla tilaamatta muista maista.

Nostoja