Japanilainen dekkariseikkailu The Silver Case päivättiin PS4:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Japanilainen dekkariseikkailu The Silver Case päivättiin PS4:lle

11.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Pc:n kautta hiljattain länsimaalaisen debyytin tehnyt seikkailupeli The Silver Case on päivätty nyt myös PlayStation 4:lle. Mikäli japanilainen dekkarimeininki vaikuttaa vain vähänkään kiinnostavalta, päästään sellaista kokemaan Sonyn uusimmalla kotikonsolilla Euroopassa 21. huhtikuuta.

PS4:lle saapuva The Silver Case on sieltä täältä ehostettu versio alunperin vain Japanissa 17 vuotta sitten nähdystä samannimisestä PlayStation-pelistä. Tuotos oli yksi ensimmäisiä Grasshopper Manufacturen luomuksia, ja sitä olikin aikoinaan mukana kehittämässä Killer7:n ja No More Heroesin kaltaisista outouksista myöhemmin tunnettu Goichi "Suda51" Suda.

PS4:lle The Silver Case saapuu julkaisija NIS American tuella. Konsolille pelin pitäisi saapua saataville sekä fyysisessä että ladattavassa muodossa.

Lähde: NIS America

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Olen aika lailla kaikki trailerit tästä katsonut mitä Pelaajan uutisissa on ollut ja joka kerta olen ihmetellyt että ketä näin huonosti vanhentunut peli kiinnostaa? Ihan hirveä audiovisuaalinen anti tässä. Saa olla kyllä pelillinen puoli aivan järkyttävää timanttia että tuota tasapainottaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

En malta odottaa. Ihanan ysäri presentaatio ja fyysinen kopiokin vielä!